PONOSNI: Šakira i Đerar Pike pokazali sina Sašu
Foto: Rojters

Pevačica i fudbaler predstavili drugo dete

PONOSNI: Šakira i Đerar Pike pokazali sina Sašu

Pop kultura -
Ona se početkom nedelje sa svojim drugim detetom vratila kući iz porodilišta, a bratu se posebno obradovao dvogodišnji Milan

Popularna kolumbijska pevačica Šakira i njen suprug Đerar Pike predstavili su svog mlađeg sina, kome su dali ime Saša.Popularni par je fotografiju lica deteta rođenog pre deset dana objavio na stranici Unicefa u okviru svetske kampanje za pomoć mališanima širom sveta.- Srećni smo da objavimo rođenje Saše Pikea Mebaraka, sina Šakire i Žerara Pikea, rođenog 29. januara, u 9.54 časova, u Barseloni - piše ispod fotografije naslednika, a sa strane je poziv ljudima da kupovinom nekog proizvoda pomognu najmlađim stanovnicima naše planete.

Šakira je samo dan ranije objavila Sašine noge, i to uz duhoviti komentar:- Ima tatina stopala, kao da je igrao fudbal celog života - napisala je pevačica.Ona se početkom nedelje sa svojim drugim detetom vratila kući iz porodilišta, a bratu se posebno obradovao dvogodišnji Milan, koji već uveliko pokazuje da je nasledio tatine gene kad je fudbal u pitanju.Slavni par upoznao se 2010. godine na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Južnoj Afric.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track