PRAVE VRTIĆ: Anđa i Bred usvojili siroče iz Sirije!
Foto: Beta/AP

Humani

PRAVE VRTIĆ: Anđa i Bred usvojili siroče iz Sirije!

Pop kultura -
Anđelina je Mausa, izbeglicu iz Sirije, upoznala dok je kao ambasador Ujedinjenih Nacija obliazila kamp za dečake u Turskoj

I taman kad smo mislili da im je šetoro dece dovoljno, oni su nas iznenadili. Anđelina i Bred su usvojili i sedmo dete, dvogodišnjeg dečaka.

Anđelina je Mausa, izbeglicu iz Sirije, upoznala dok je kao ambasador Ujedinjenih Nacija obliazila kamp za dečake u Turskoj.

Izvor časopisa "Woman's Day" tvrdi da je njegova priča dovela Anđelinu do suza.

"Kada je Mausa video da Anđelina briše suze, dogegao se do nje i zagrlio je. Ona ga je poljubila u glavu i od tada su nerazdvojni", rekao je izvor ovog časopisa.

Medoks Čivan Džoli-Pit, rođen je 5. avgusta 2001.u Kambodži, a usvojen u martu 2002. Anđelina često u šali Medoksa naziva „omiljenim detetom” i priznaje da je po karakteru najsličniji njoj.

Pat Tien Džoli-Pit, rođen je 29. novembra 2003. u Vijetnamu, a usvojen u martu 2007. Zahara Marli Džoli-Pit rođena je 8. januara 2005. u Etiopiji, a usvojena u julu 2005. Šilou Novel Džoli-Pit rođena je 27. maja 2006. godine u Namibiji.

Noks Leon Džoli-Pit rođen je 12. jula 2008. u Francuskoj, baš kao i njegova sestra bliznakinja Vivijen Maršelin Džoli-Pit.

Foto Rojters
Foto Rojters

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track