BRUKA: Mladi tviteraši prvi put čuli ko je Beck!
Foto: Profimedia

Dobitnik Gremija

BRUKA: Mladi tviteraši prvi put čuli ko je Beck!

Pop kultura -
Jedna od njegovih najpoznatijih pesama je "Loser", a taj inovativni roker iz Los Anđelesa već dve decenije dobija pohvale kritičara i ima veliku bazu obožavalaca,

LOS ANĐELES - Ovogodišnji dobitnik Gremija za najbolji rok album Beck izazvao je zbunjenost kod mlađih tviteraša - oni ne znaju ko je taj muzičar, prenose elektronski mediji.

Iako se radi o jednom od najpopularnijih muzičara iz 90-ih čija se popularnost zadržala sve do danas, po komentarima na toj društvenoj mreži vidi se da mnogi ne znaju ko je on.

Jedna od njegovih najpoznatijih pesama je "Loser", a taj inovativni roker iz Los Anđelesa već dve decenije dobija pohvale kritičara i ima veliku bazu obožavalaca, ali do sada nikada nije upao u "mejnstrim" odakle mahom dolaze dobitnici Gremija.

Fanovi Bijonse su na Tviteru izrazili neslaganje u vezi odluke o najboljem albumu godine, a sličnog je mišljenja i Kanje Vest koji smatra da je to priznanje trebalo da bude u rukama R&B dive.Beck je osvojio Gremija za album "Morning Phase" koji je izašao u februaru 2014.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track