(18+) Zbog ovih filmova poželećete da više nikad nemate seks!
Foto: Profimedia

Šta nam uradiste?

(18+) Zbog ovih filmova poželećete da više nikad nemate seks!

Pop kultura -
Ako se ne plašite da ćete "isprljati um", onda niste obratili potpuno pažnju. UPOZORENJE: U tekstu se nalaze spojleri za filmove

1. Rozmarina beba (1968)

Seksualna trauma:

Da će vas izdati partner čije dete nosite, Satani. Takođe, tragovi i ogrebotine posle seksa će vas naterati da se zapitate da li ste imali odnos sa đavolom - lično.

2. Petak 13 (1981)

Seksualna trauma:

Da ćete biti iskasapljeni tokom seksa. Uostalom ceo film je dobar podsetnik da nakon seksa postajete instant meta za sve ubice u svim filmovima.

3. The Howling (1981)

Seksualna trauma:

Da ćete se pretvoriti u vukodlaka tokom seksa. Ili da će se vaš partner pretvoriti u vukodlaka. Ako vam se oboje to desi za vreme seksa, ko zna možda će vam se i svideti, ali to je pomalo bizarno.

4. Muva (1986)

Seksualna trauma:

Da ćete ostati u drugom stanju za velikom zunzarom. Ok, to je samo deo filma u snu, ali ako se zabavljate sa nekim ko ima dnk muve, zaista ne znate šta možete da očekujete...

5. Niske strasti (1992)

Seksualna trauma:

Da ćete biti izbodeni šiljkom za led tokom seksa sa opasnom plavušom. Takođe možete da budete i pomalo anksiozni kada ste u blizini lezbejki, ali to je deo filma koji je pomalo sramotan - one neće da vas napadaju, strejt muškarci!

6. Američki psiho (2000)

Seksualna trauma:

Ići kući sa zgodnim, perfektnim muškarcem iz snova...oni uvek nešto kriju...

7. Antihrist (2009)

Seksualna trauma:

Ejakulacija krvi, mutacija klitorisa. Takođe, vaše dete umire jer ste prezauzeti seksom da biste primetili otvoren prozor. Ceo film je generalno zastrašujući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track