PREMIJERA FILMA 50 NIJANSI SIVA: Glumice i voditeljke oduševljene scenama seksa
Foto: Printskrin You Tube

Veliko interesovanje za film

PREMIJERA FILMA 50 NIJANSI SIVA: Glumice i voditeljke oduševljene scenama seksa

Pop kultura -
Ostvarenje reditelja Sema Tejlora Džonsona pogledale Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Danijela Pantić...
1 / 3 Foto: Damir

Posetioci u dve pune sale Sava centra i više od 10.000 ljudi u nekoliko gradova širom Srbije juče su premijerno pogledali filmsku adaptaciju bestselera „Pedeset nijansi siva“ reditelja Sema Tejlora Džonsona.

Danijela Pantić
Danijela Pantić

Crvenim tepihom u Beogradu prošetali su u pratnji reditelja Stevana Filipovića mladi glumci iz njegovog trećeg igranog ostvarenja „Pored mene“, kao i Sara Jovanović, Tamara Dragičević i Marko Kon u pratnji supruge Milice.- Knjigu smo kupile, ali ćemo nastaviti možda da je čitamo nakon pogledanog filma - rekle su nam Sara i Tamara.

Tamara Dragičević i Sara Jovanović
Tamara Dragičević i Sara Jovanović

Za razliku od mladih dama, voditeljka Danijela Pantić smatra da film neće pokazati ništa što već ranije nije viđeno.- Žene su počele da se oslobađaju i da pričaju o svojoj seksualnosti još od serije „Seks i grad“. Kroz ovu priču možda samo upoznajemo jednu novu ženu 21. veka - otkrila je voditeljka.

Marko Kon sa suprugom
Marko Kon sa suprugom

Uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson. U filmu od 100 minuta radnje u 20 su scene seksa, pa su gledaoci baš uživali!

http://www.youtube.com/watch?v=SfZWFDs0LxA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track