18+ (VIDEO) PRAVI KRISTIJAN GREJ: Upoznajte čoveka koji je preobratio 300 žena u BDSM
Foto: Vine

On stvarno postoji

18+ (VIDEO) PRAVI KRISTIJAN GREJ: Upoznajte čoveka koji je preobratio 300 žena u BDSM

Pop kultura -

Ovo je Pedro Rebelo, zgodan mladić koji nije neki model već je slobodno možemo reći “šaptač vaginama”

On se bavi preobražajem žena koje imaju dosadan normalan seks u domino dame, tačnije u obožavateljke BDSM. Za one koji ne znaju, to je skraćenica za ”Bondage -Discipline (ili Dominace),Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje,sadizam/mazohizam). To je erotsko, seksualno igranje uloga u kojem uzajamno uživaju obe (ili sve) osobe, a koje uključuje ostvarivanje fantazija o dominaciji, pokoravanju, ograničavanju, nadzoru, vezivanju, kažnjavanju i seksualnom bolu. U BDSM odnosima naglasak se stavlja na sigurnost, jer oni uključuju mnoge potencijalno opasne činove. Većina ljudi koji praktikuju BDSM koriste unapred dogovorenu”sigurnu reč”(eng. safeword) kao signal za prestanak aktivnosti. Budući da je u pitanju igranje uloga, obično "Stani!" ili "Dosta!" moglo bi da se pogrešno interpretira i zato su to uglavnom reči koje teško da se koriste za vreme seksa.

On tvrdi da je preobratio 300 žena u BDSM. Sa svom pričom I trendom o “50 nijansi Siva”, pretpostavljamo da je Pedro pomislio da je sada pravo vreme da se predstavi svetu, što da ne?

http://www.youtube.com/watch?v=7edxmESMIaQ#t=31

U istraživanju ko je ovaj čovek, naišli smo I na njegov “Vine” nalog na kom se u principu nalaze prilično glupi video snimci na kojima on peva ili priča koliko su dosadne pčele, ali onda smo naleteli na ovaj…

Možda čak I previše informacije u 6 sekundi, bar što se nas tiče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja