SPONZORUŠE, TATINE DEVOJČICE, UDAVAČE i još 4 tipa gradskih devojaka u Beogradu!

Birajte

SPONZORUŠE, TATINE DEVOJČICE, UDAVAČE i još 4 tipa gradskih devojaka u Beogradu!

Pop kultura -
Sponzoruše su namunjene ribe koje su sređene čak i kada se tuširaju. Dok razgovrate sa njima, grudima će vam izbijati oči. Udavače će vas juriti do "poslednjeg daha", a tatine devojčice...od njih ćete posle mesec dana dobiti zajednički album

Već i ptice na grani znaju da Srpkinje važe za jedne od najlepših žena sveta i da turisti mahom hrle u našu zemlju, a iz nje odlaze sa raznim utiscima, uglavnom pričajući o lepoticama koje su imali prilike da sretnu.

Tako i na ulicama prestonice, svakodnevno šetaju razne devojke, koje vam izgledom mogu oduzeti dah, ili vas “paralizovati” svojom pojavom. Neke od njih su senzaconalne, druge pak povučene…neke su lepe, neke čudne….

Ali, jedno je sigurno. Svako ko jednom dođe u Beograd, može pronaći lepšu polovinu koja će mu odgovarati…

Mi vam predtavljamo tipove devojaka koje možete sresti u glavnom gradu Srbije. Pa, da počnemo od klasika:

1. SPONZORUŠE:

Namunjene ribe koje su sređene čak i kada se tuširaju. Dok razgovrate sa njima, grudima će vam izbijati oči.

U potrazi za novim mučenikom, koji će plaćati njene nove silikonske usne i ostale hirove, ovaj tip devojke će vrebati vaš novčanik iz svakog mogućeg prikrajka.

Tu su naravno, solarijum, nakit, skupocena i markirana garderoba i šminka, i naravno elitna mesta poput najboljih hotela ili restorana, u koje MORATE voditi ovakvu osobu. Kada se zakači za vaše pare, teško ćete je se otresti.

Jedini način je da kada shvatite da vas ova žena materijalno iskorišćava, potrošite sve svoje pare i proglasite bankrot. Bežite, dok nije prekasno.

Mada, moramo im odati priznanje za izgled – neke od njih su zaista “izvajane”.

2. TATINE DEVOJČICE:

Vole svog tatu do besvesti i uvek će vas porediti sa njim ili vam pričati o tome kako je on jedan izuzetan čovek (ne kažemo da nije).To će se odvijati nekih…pa 95% vremena.

Ove devojke su obično dobro materijalno obezbeđene, i neretko su jedninice kojima su roditelji poklanjali dosta pažnje, pa sada tu pažnju traže od vas. Ajde što je traže, već što koliko god da se trudite, nikada nećete moći da prestignete “taticu”, jer je ON UVEK NA PRVOM MESTU. To je pravilo koje morate zapamtiti i poštovati. Amin.

Nemojte se čuditi ako vam posle 3 sata vremena koje ste proveli zajedno odjednom izjavi da mora kući jer želi da vidi naravno – tatu!

3. KLABERKE:

Vise po klubovima i danju i noću. Na slikama koje se objavljuju po netu, možete ih uvek videti kako ludo đuskaju uz veliku količinu alkohola.

Nikada nisu neraspoložene, osim kada ne mogu da izađu u omiljeni klub.

Špicasti drečavi nokti, jaka šminka i malo garderobe – tako ćete ih prepoznati. Mada, u poslednje vreme znaju da furaju i široke majce, kao i ogromne naočare, jer je to “in”.

Ako odlučite da se zabavljate sa klaberkom, spremite se za neprospavane noći i znajte da je šansa da ostanete kod kuće i zajedno gledati film ispod nule.

4. MUŠKARAČE:

Iz prva ne možeš da razlikuješ da li je muško ili žensko. Ako progovori, možda i provališ. Ali ako ima dubook glas, zaista ćeš biti u rebusu.

Kratka kosa, po nekom nepisanom pravilu svetlo smeđa i držanje jednog pravog muškarca je ono što je glavna karakteristika ovakvih devojaka. Široke trenerke i duksevi, ali i odlasci na utakmice (mada, naravno, to ne mora biti uvek slučaj).

Neke samo mnogo psuju ili znaju da budu neuredne.U odnosu na sponzoruše, zaista su mnogo bolji izbor, ali pazite da ih ne iznervirate, jer po nekom nepisanom pravilu, jako dobro zabadaju u glavu.

5. UDAVAČE:

E, sad…ako vam se na prvom sastanku privali na gajbu, insistira da se viđate dvakog dana, zove vas minimu 5 puta i uz to šalje gomilju SMS poruka…možete predpostaviti da ste naleteli na udavaču.

Naravno, uživa da govori o porodici, deci i budućnosti, ali nikada vam otvoreno neće reći da želi da se uda…za vas naravno!

Ozbiljan znak da izađete iz ovakve veze, je prvi zajednički album, koji će napraviti već posle mesec dana. Slike na Fejsu i patetične pesme koje su namenjene samo vama su naravno neizostavne.

Ove devojke nisu loše, tačnije, nemaju lošu nameru, ali najčešće ono što žele (čitaj brak) traže prerano i prebrzo. Na ulici je nećete prepoznati zato što nema fizičke karakteristike kojima se može odati.

Dakle, ima ih u svim oblicima i veličinama.

6. DAME:

Malo ih je, ali i dalje postoje. Visoko podignute glave, graciozno koračaju pločnikom. Lepo su vaspitane, a isto tako i izgledaju.

Umerene su u svemu i ovakve devojke ćete sa ponosom predtsaviti porodici, drugovima…i bilo kome. Znaju šta žele, iako su jako nežne i krhe. Tako ih ujedno morate paziti i držati kao malo vode na dlanu.

Ako ste rešili da izlazite sa jednom pravom damom, morate povesti računa o svom ponašanju i manirima – otvorite joj vrata, pridržite kaput…ove sutnice će joj mnogo značiti.

7. METAL(I)KE:

Obučene u crno, tumaraju Beogradom. Neke se šminkaju toliko jako da vas zaista mogu isprepadati.

Bilo vreme toplo ili hladno, uvek će nositi martinke, pa i onda kada je napolju 40 stepeni.

Obično imaju pročušene uči i ušne školjke na više od 7 mesta i furaju neku tetovažu koja predstavlja njihov omiljeni bend ili slično. Ima i onih kojima se zamera to što ne peru kosu….

Ako slušate neku drugu vrstu muzike…Bog neka vam je u pomoći.

Predstavili smo vam samo neke od tipova žena koje svakodnevno šetaju Beogradom. Naravno, ima još mnogo njih koji se ne uklapaju u ove šablone. Jedno je sigurno – muškarci su na mukama.

Ali, svako bira ono što voli.

(Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track