NADREALISTI O NELETOVOM DOLASKU U SA: Kao da je to neka vest
Foto: Klix.ba I Printskrin

I bivši drugovi bez komentara

NADREALISTI O NELETOVOM DOLASKU U SA: Kao da je to neka vest

Pop kultura -
A vesti dana jeeee, je.o teeee, kroz osmeh je kratko rekao Boris Šiber, dok su ostali članovi kultne emisije isto komentarisali

Dolazak Neleta Karajlića u Sarajevo ipak je vest, barem u Bosni i Hercegovini. Međutim, mnogi nisu želeli da komentarišu Neletov dolazak kući, barem privremeni.Iako su se očekivale veoma žestoke i brojne reakcije, u Sarajevu ih nije ih bilo. Čak i nekadašnji Neletovi drugari iz serijala "Top lista nadrealista" nisu mnogo komentarisali.

"A vesti dana jeeee, je.o teeee", kroz osmeh je kratko rekao Boris Šiber, dok su ostali članovi kultnog televizijskog programa imali uglavnom slične komentare.

Ni komentari ”na ulici” nisu pozitivni. Uglavnom završavaju retoričkim pitanjem - gde je bio dvadeset godina?Podsećamo, Nele Karajlić je prvi put od rata na prostorima bivše Jugoslavije posetio Sarajevo, svoj rodni grad. Posle više do dvadeset godina, muzičar, glumac, a odnedavno i pisac, vratio se u rodni grad gde se kratko zadržao, a potom i otišao. Ispred konobe u Sarajevu gde je Nele uslikan bio je veliki broj policajaca. Karajlić je verovatno došao u posetu svojim prijateljima koji žive u Sarajevu, a dan pre toga je na Jahorini promovisao svoju autobiografiju "Fajront u Sarajevu".

http://www.youtube.com/watch?v=GuzLEWoiWvQ

(Radiosarajevo/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track