KAD VAS DOVEDE DO LUDILA: 9 razloga zašto želite da zveknete muža!
Foto: Profimedia

Ponekad strpljenje ne pomaže

KAD VAS DOVEDE DO LUDILA: 9 razloga zašto želite da zveknete muža!

Pop kultura -
Postoje stvari kod bračnih partnera koje vas jednostavno dovode do nervnog sloma, ali izdržite

Postoje momenti, pa čak i dani kada vas suprug užasno nervira, s obzirom da je uvek lakše kada izbacite sve iz sebe, evo primere u kojima ćete se prepoznati, možda vam napisani budu simpatični i smešni.

Evo liste od 9 stvari koje svaku ženu dovode do ludila:

foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Draga, imam brdo veša da sredim, jel možeš da paziš na decu?Možda je ovo najbolji trenutak kada treba da nagovestimo, da je upravo on taj koji je i napravio brdo prljavog veša na krevetu (ne U ili BLIZU ili OKO korpe za veš). Uostalom koliko je teško stavoto veš u korpu? Izgleda da žene treba da dobiju trofej svaku put kada peru veš! Kad smo već kod toga, zašto ne može bar nekada on da ga sredi i opere?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

2. Vikendom, kada pravite ručak za decu, on sedne za sto i čeka da bude usluženNema "Jel mogu da ti pomognem?" ili "Čekaj, da ti pomognem". Samo deca koja sede za stolom, čekajući svoju hranu. Da upravo i on spada u tu decu, seksi zar ne?Kada smo već kod kuvanja, zašto i oni ne mogu da naprave ručak?

3. Kada dođe noću nakon izlaska sa drugarima, užasno je glasan, ali on tako ne misliOn sve radi usporeno kao da to čini stvari manje bučnim. Ključevi će i dalje praviti buku i usporeno, probajte!

4. Ne mogu da nađem biber, gde je biber?"Druga polica levo, iza sirćeta, gde stoji poslednjih 6 godina."Gde je..?" Uh, druga polica s leva, jel vidiš sirće, e pa iza..."Nije tamo". Onda ustanete i pronađete biber za 2 sekunde, tačno tamo gde ste i rekli da se nalazi. Nije samo biber, to se dešava svaki put kad je on u potrazi za nečim, bilo čim.

5. Počinje da mu curi nos i neće prestati da kuka koliko je bolestanKada se razboli, proverava temperaturu svakih 20 minuta. U međuvremenu, vi imate upalu pluća i još uvek radite sve što radite svaki dan: vožnja, kuvanje, pranje veša, brige, itd. Naravno, žale se kada moraju da operu sudove, jer su "bolesni".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

6. Kada uradi nešto u kući, morate da kažete "hvala". Kao da vam je on pomagao ili vam je učinio uslugu. Shvatamo da muškarcima morate da bustujete ego, ali bez obzira na sve napisaćemo: Žene nisu njihove majke. Ne trebaju da kažu hvala jer učestvujete u sređivanju kuće, vaše kuće!"

7. Nikada nije tu kada vam je potrebna njegova pomoćKada tražite njegovu pomoć recimo sa kompjuterima, on odmah preuzima, uradi nešto što vi jednostavno niste shvatili i onda uspeva da ga pokvari i mora da ga odnese na popravku. Onda se posle pita zašto ga više ne pitate za pomoć.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

8. Obično ovo kažu kada žele da imaju seks: "Hoćemo da imamo seks?" Oh ne!Prosto sve žene polude posle ovakvog pitanja, pa zar očekuju da će žena uzvratiti sa: Da, tako te želim posle ovog pitanja da ću eksplodirati, uzmi me sad i odmah?" Kada je nestala romansa u braku, kako oni uopšte misle da će to pitanje proći bez odgovora: "Boli me glava".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

9. "Dušo, jel možeš molim te da promeniš bebi pelenu?"- Naravno.Vi srećni odlazite da završite neke stvari kao na primer, pranje sudova, kuvanje ili odlazak do toaleta, ali kada se vratite 10 minuta kasnije shvatićete da pelene nisu promenjene. - Mislila sam da ćeš promeniti pelene detetu?- Da, hoću, samo nisam rekao kad!

Žene su u principu razumna bića, većinom vremena u svakom slučaju. Nije teško napraviti mala ustupanja kako bi ljubav bila još lepša. Šta vas najviše nervira kod žene/muža? Napišite nam u komentarima...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track