Najnovije vesti

MILENA DRAVIĆ O DRAGANU POSLE OPERACIJE: Mnogo je bolje, idemo na putovanje!
Foto: Arhiva

Jedno drugo oslonac u životu

MILENA DRAVIĆ O DRAGANU POSLE OPERACIJE: Mnogo je bolje, idemo na putovanje!

Pop kultura
00:00h
Dragan je sada mnogo bolje i sigurno će se kraće vreme potpuno oporaviti, a u skladu s tim planiramo i jedno putovanje. Sve ružno je iza njega, rekla je glumica

Glumica Milena Dravić ovih dana posvećena je maksimalno svom suprugu Draganu Nikoliću, koji je nedavno imao operaciju. Kako legendarna glumica kaže, njih dvoje će uskoro na jedno putovanje gde će se Dragan oporavljati od hirurške intervencije koju je imao na Klinici za digestivne bolesti.

"Dragan je sada mnogo bolje i sigurno će se kraće vreme potpuno oporaviti, a u skladu s tim planiramo i jedno putovanje. Sve ružno je iza njega! Uostalom, i takve situacije deo su našeg života, čovek nikada ne zna šta može da ga snađe. Ipak, uvek se trudimo da sve teško prevaziđemo i idemo dalje. Živi smo ljudi, pa ima li neko ko je pošteđen ružnih stvari?!", iskreno je ispričala za magazin Stori.

Glumica je dodala da joj je suprug najveći oslonac u životu, i da je njihov brak opstao sve ove godine zahvaljujući obostranoj toleranciji."Opstali smo sve ove godine zahvaljujući velikoj toleranciji koja sigurno proizilazi iz ljubavi. Jer ako nekog ne voliš, nemaš razloga da budeš s njim. Naš posao nosi svašta i ponekad nas je bacio u situacije koje bi kod mnogih dovele do raspada braka. Mnogi su pokušavali da nas polome i još to rade na vrlo perfidne načine, ali životno iskustvo koje stoji iza nas naučilo nas je mnogo čemu. Nismo bili sebični da zbog karijere žrtvujemo potomstvo, ali svu ljubav uputili smo Verici, ćerki mog brata Radeta, prema kojoj se ponašam kao da je moja. Najsrećniji smo kada smo sa njom i njenom ćerkicom Ivom", otkrila je Milena.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

(Stori)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...