(VIDEO I FOTO) VRATILA SE MISTERIOZNA ĆERKA OZIJA OZBORNA: Lepotica anđeoskog glasa
Foto: Jutjub

Nikada je niste videli

(VIDEO I FOTO) VRATILA SE MISTERIOZNA ĆERKA OZIJA OZBORNA: Lepotica anđeoskog glasa

Pop kultura -
Da li se sećate tajne ćerke Ozbornovih? Ona za koju smo znali da postoji, ali se nikada nije pojavila u legendarnom rijaliti šou "Ozbornovi"?

Ejmi Ozborn se vratila u centar pažnje i ona zapravo ima neverovatan glas. Ejmi je snimila album pod imenom "Arrow" (strela) i objavila je spot z apesmu "Raining Gold". Režiju spota radio je Spenser Saser, ko je pre radio za Lanu Del Rej.Spot je pomalo zastrašujući, ali njen glas je zapanjujuć. Pogfledajte ceo spo, a ako ste gadljivi, samo zatvorite oči i pustite pesmu.

http://www.youtube.com/watch?v=KToT4MaglaM

Kao tinejdžerka, Ejmi je izbegavala kamere za razliku od ostatka njene porodice, uključujući i tatu Ozija Ozborna koji je učestvovao u rijaliti programu "Ozbornovi". Pevačica sada ima 31 godinu i kaže da je dugo potiskivala svoju želju da bude pevačica.

- Dugo sam se borila protiv toga, rekla je Ejmi u saopštenju i dodala:- Prirodno je da se deca uvek bune protiv onoga što rade njihovi roditelji. Kada sam prihvatila činjenicu da je muzika moj put, želela sam da to uradim na svoj način. Mislila sam da nije pristojno prema karijeri mog oca da se ja samo nakačim na njegova leđa i uspeh koji je on stvarao celog svog života.

U međuvremenu, njena mlađa sestra Keli nije imala problem sa tim pa je objavila nekoliko albuma do sada i poznato je lice svih medija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track