HRVATSKI NOVINAR OPLEO PO DIVLJANU: Zašto oplakujemo Vladu? Moj sin svira i nema pojma ko je to!
Foto: Beta

Šokirao javnost

HRVATSKI NOVINAR OPLEO PO DIVLJANU: Zašto oplakujemo Vladu? Moj sin svira i nema pojma ko je to!

Pop kultura -
Koliko godina će proći dok ovakve vesti skinemo s naslovnica novina i iz dnevnika s nacionalnom frekvencijom, zapitao se Vedran Kukavica

Nakon što je vest o tragičnoj smrti poznatog muzičara i ikone jugoslovenskog novog talasa, Vlade Divljana, obišla domaće medije, novinar HRT-a svojim je ispadom na Fejsbuku šokirao celu regiju.

Vedran Kukavica na svom je Fejsbuk profilu objavio sramotan ispad povodom smrti Vlade Divljana.

''Bog mu dao mir duši ... Ali, evo recimo moj sin Jozo ima 23 godine, prati muziku, slaže note i melodije, svira, brejkuje... baš je, čini mi se, u toku ... a pojma nema ko je blagopočivajući Vlada Divljan", piše u statusu Vedran i nastavlja:"Zapravo sam hteo da pitam, ako mi neko može pomoći: koliko godina će proći dok ovakve vesti skinemo s naslovnica novina i iz dnevnika s nacionalnom frekvencijom? Hoćemo li morati da čekamo dok umre poslednji čovek koji je živeo pre 1991.? I, onako usput: Da li je u zadnjih 25 godina umro ijedan muzičar u Mađarskoj, Austriji ili Slovačkoj? ...'', napisao je na Fejsu i šokirao domaću javnost. Podsetimo, ikona jugoslavenskog novog talasa, muzičar Vlada Divljan, umro je u 57-oj godini života. Pre dve godine dijagnostifikovan mu je karcinom slepog creva, ali on je uspešno operisan. Krajem januara je završio u bolnici u Beču zbog problema izazvanih preležanom upalom trbušne maramice i tako zabrinuo svoje kolege i prijatelje.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

(Danas.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track