Najnovije vesti

ŽIVOTNA PRIČA OTETE DEVOJKE: Porodicu našla posle 17 godina, a evo i kako
Foto: Profimedija

Igra sudbine

ŽIVOTNA PRIČA OTETE DEVOJKE: Porodicu našla posle 17 godina, a evo i kako

Pop kultura
15:52h
Životni tinejdžerke ukrstio se sa putem njenih pravih roditelja koji su, i neznajući, upisali svoju drugu ćerku u istu školu

KEJPTAUN - Jedna tinejdžerka iz Južne Afrike, koja je bila oteta kao novorođenče, ponovo je vraćena njenim pravim roditeljima.Zephani Nurs, koja sada ima 17 godina, oteta je u jednoj bolnici u Kejptaunu 1997. godine. Od tada, odgajala ju je žena koja je navodno i otela.

Zephtani je sasvim slučajno otkrila da je oteta, a živela je i išla u školu u Kejptaunu, gde živi i porodica njenih bioloških roditelja. Zapravo, životni put te tinejdžerke ukrstio se sa putem njenih pravih roditelja koji su, i neznajući, upisali svoju drugu ćerku u istu školu.

Njeni prijatelji iz škole su rekli mlađoj ćerki da ima jedna devojčica u školi koja joj je neverovatno slična. Pošto su joj i drugi učenici rekli da ima devojčica u završnom razredu koja izgleda isto kao i ona, sprijateljile su se.Na kraju, roditelji Selest i Morn Nurs su upoznali novu prijateljicu mlađe ćerke i bili su zapanjeni sličnostima, nakon čega su se obratili vlastima.

Policija je uhapsila ženu osumnjičenu za otmicu nakon što su urađeni DNK testovi. Ta 50-godišnja žena je optužena za otmicu, a puštena je da se brani sa slobode pošto su se vlasti složile da nema rizika od bekstva, ali ne sme da komunicira sa svedocima, kao ni sa tinejdžerkom.

Optuženoj nije dozvoljeno da kontaktira potencijalne svjedoke, uključujući i tinejdžerku.

http://www.youtube.com/watch?v=MJOhaPNmsuI

(South African Press Association)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...