PODRŽI ŽIVOT: Glumci i sportisti sakupljali novac za bolesnu decu
Foto: Dragan Kadić

SMS - ulaznica za rođendan

PODRŽI ŽIVOT: Glumci i sportisti sakupljali novac za bolesnu decu

Pop kultura -
Fondacija „Podrži život“ organizovala akciju povodom godišnjice postojanja
1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Fondacija „Podrži život“, koju vodi glumac Sergej Trifunović, obeležila je godišnjicu postojanja velikim okupljanjem u jednom beogradskom klubu. Ulaznica za ovaj veliki humanitarni događaj bila je jedan SMS poslat na broj 5757 kojim su brojni gosti poput Ivane Španović, Petra Strugara i Zorana Kesića donirali po 100 dinara za lečenje bolesne dece.- Naša misija je da pomognemo svima kojima je pomoć neophodna, a posebno onima koji nisu vidljivi javnosti. Živimo na ivici bede. Pozivamo sve koji imaju problem da nam se jave. Registrovani smo da pomažemo bolesnoj deci i da radimo na unapređenju zdravstvene zaštite u nekoj budućnosti - rekao je Trifunović, koji je na ulazu kluba dočekivao goste.

Bez burme... Petar Strugar
Bez burme... Petar Strugar

Glumac Petar Strugar bio je odlično raspoložen, a na ruci ponovo nije imao burmu, čime i dalje podgreva glasine da više ne živi sa suprugom Ivanom.

Podrška... Bojana Stamenov
Podrška... Bojana Stamenov

Dobro srce i humanost kao i ranijih godina pokazali su sportisti i glumci Dan Tana, Dejan Tomašević, Savo Milošević, Branislav Trifunović, Nina Janković, Bojana Stamenov, Jelena Gavrilović i drugi.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track