(FOTO) MODNI TRENUTAK: Najkraća mini haljina koju je Dženifer Lopez ikad obukla
Foto: Profimedia

Da vam se zavrti u glavi

(FOTO) MODNI TRENUTAK: Najkraća mini haljina koju je Dženifer Lopez ikad obukla

Pop kultura -
Kad u 45. godini imate noge kao Dženifer Lopez, nijedna mini haljina nije dovoljno kratka...
1 / 4 Foto: Profimedia

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Lisa Popularna latino diva Dženifer Lopez (45) sve je izazovnija kako godine prolaze!

Za šou program "Američki idol" ona se naročito doteruje, a izuzetak nije bila ni haljina u kojoj je bila na zabavi za finaliste održana 12. marta 2015. godine. U pitanju je mini haljina iz kolekcije "Marčeza", smernog izreza visoko uz vrat i dugih rukava, ali tako kratka da se mnogima zavrtelo u glavi kad su je ugledali pred losanđeleskim "Distriktom".

Beli materijal ukrašen je srebrnim i zlatnim vezom, a duge noge izgledaju prelepo i zahvaljujući salonkama u boji kože, sa izuzetno visokom petom - i ovog puta, modna kuća "Kasadei". Džej Lo je ublažila čitav izgled pastelnom šminkom, uz visoki "konjski rep" i diskretan nakit.

Izvor: Lisa Sa sajta Lisa pročitajte još:Čarobni napitak za vitkost: Dženifer Lopez otkrila tajni recept za savršenu linijuModni trenutak: prava trudnička crno-bela haljina za princezu Kejt MidltonModni trenutak: Dženifer Lopez (45) u crvenoj haljini koja diže pulsModni trenutak: Hajdi Klum u haljini koja "pleše"Nova Pepeljuga na berlinskoj premijeri: Lili Džejms očarala sve u Diorovoj haljini i srebrnim cipelicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track