BATA ŽIVOJINOVIĆ OTKRIO: Evo ko bi bio odličan Valter!
Foto: Youtube

Snima se rimejk kultnog filma

BATA ŽIVOJINOVIĆ OTKRIO: Evo ko bi bio odličan Valter!

Pop kultura -
Rimejk filma „Valter brani Sarajevo“ počeće da se snima na leto u Sarajevu i Zagrebu nakon što „Jadran film“ krajem maja održi audicije za glumce i izabere novog Valtera

Producenti kažu da još nisu izabrali glumca za naslovnu ulogu, a Bata Živojinović (81) poručuje da bi se na njegovom mestu najbolje snašao Vojin Ćetković (43).

Rimejk filma "Valter brani Sarajevo" počeće da se snima na leto u Sarajevu i Zagrebu nakon što „Jadran film“ krajem maja održi audicije za glumce i izabere novog Valtera, koji će u toj ulozi naslediti legendarnog Velimira - Batu Živojinovića.

"Bati nije poznato da će Jadran film snimati u Bosni i Hrvatskoj, ali mu je veoma žao što Kinezi nisu realizovali svoje zamislili i snimili rimejk pre nekoliko godina kod nas. Bata mi je govorio da bi Valtera mogao da igra Vojin Ćetković, jer možda fizički najviše podseća na njega. A spominjao je da bi mogao i Nikola Kojo da tumači tu ulogu" rekla je Batina supruga Lula.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Bati je poslednjih godina narušeno zdravlje, zbog čega ne bi mogao da se posveti glumi, ali je ekipi koja će realizovati rimejk poželeo uspeh. „Jadran film“ će u koprodukciji s Kinezima, uz dve verzije filma, jednu za domaći region i drugu za strance, snimiti i TV seriju.

http://www.youtube.com/watch?v=77CkBBFT_H8

"Četiri godine smo pregovarali s Kinezima, partnerima iz eks-Ju zemalja, Australije i Nemačke i konačno smo na korak od snimanja", rekao je Vinko Grubišić, predsednik Uprave „Jadran filma“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track