Najnovije vesti

(VIDEO 18+) PUKLI JOJ SILIKONI: Plejboj zečica pala na grudi dok je plesala oko šipke
Foto: Instagram Pt

Kakav peh

(VIDEO 18+) PUKLI JOJ SILIKONI: Plejboj zečica pala na grudi dok je plesala oko šipke

Pop kultura
Ona je hitno prevezena u bolnicu. Venecuelanka je dosad nekoliko puta povećavala grudi koje su je sada spasle od mogućeg preloma grudnog koša. Ali, plesačica je tako jako pala da je od siline udarca silikon pukao

Zgodna venecuelanska plesačica i bivša Plejbojeva zečica Diosa Kanales umalo nije izgubila glavu kada su joj pukle silikonske grudi na koje se dočekala kada je pala sa šipke oko koje je plesala.

Recuperándome ... Saludos a todos

A photo posted by Diosa Canales (@diosa_decente) on Mar 26, 2015 at 5:17pm PDT

Ona je hitno prevezena u bolnicu. Venecuelanka je dosad nekoliko puta povećavala grudi koje su je sada spasle od mogućeg preloma grudnog koša. Ali, plesačica je tako jako pala da je od siline udarca silikon pukao.

Con mis lentes de @shopvipcaracas

A photo posted by Diosa Canales (@diosa_decente) on Mar 22, 2015 at 10:49am PDT

Temperamentna Diosa rođena je na severu svoje otadžbine, u gradiću Tigre, kao Diosaili Rosfer Kanales Hil. Pošto je okončala manekensku, ali i karijeru zečice kojom je zaludela na hiljade muškaraca odlučila je da za život dalje zarađuje kao plesačica na šipki.

Diosa ima milion pratilaca na Tviteru i pola miliona na Instagramu, putem kojih je i sada pozdravila brojne obožavaoce poručivši im iz bolnice da je dobro i da se ne brinu. Navijači je pamte po obećanju da će se skinuti ako venecuelanski fudbalski tim osvoji neku od međunarodnih titula.

(EPK/Daily mail)

http://www.youtube.com/watch?v=rP4sFwF4fJM

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...