Ova deca još nisu prošla pubertet, a zgrću milione!
Foto: Pt Fb

Svet mode

Ova deca još nisu prošla pubertet, a zgrću milione!

Pop kultura -
Kristina Pimenova ima samo devet već se nalazi u samom vrhu modne industrije

Neko ima sreću da se rodi u bogatoj porodici, a sa druge strane neko najbolje iskoristi prirodne talente, pa prvi milioner zgrne pre 16 godine. Ova deca su verovatno najbogatija deca na svetu.

Kaja Gerber (ćerka Sindi Kraford)

Kaja (16) je ćerka Sindi Kraford i Rendija Gerbera, ima sve preduslove da jednog dana postane bogatija od svoje majke. Očigledno, nasledila je najbolje i sa očeve i sa majkine strane, a kako je već počela da se bavi modelingom, Kaji se smeši vrlo uspešna karijera i mnogo novca.

A little #bts @teenvogue (the background??)

A photo posted by Kaia Gerber (@kaiagerber) on Nov 23, 2014 at 9:11am PST

Sajr (sin Fifti Centa)Dvogodišnji sin repera Fifti Centa, Sajr pre izvesnog vremena je dobio svoj prvi ček, pošto dečačić radi kao model. Lepo je biti plaćen da lepo izgledaš, a posebno kad postaneš modela sa dve godine preko Instagrama. Reper je kačio fotografije svoj preslatkog naslednika, a modne agencije su odmah prepoznale talenat.

Little 50 be on his wait,no pictures please tip already. Lol #SMSAUDIO #FRIGO

A photo posted by 50 Cent (@50cent) on Mar 18, 2015 at 2:20am PDT

Kajli Džener

Kajli Džener dolazi iz klana Kardašijanki i najmlađa je među njima. Ima samo 17 godina. Ona je devojka kojoj na zvaničnoj stranici u stvari piše da joj je zanimanje da se kreće po javnim mestima i druži sa poznatima. Po američkom zakoni Kajli još nije dovoljno stara da pije, jer nije punoletna, ali je ipak kupila kuću od 2,7 miliona dolara.

Outfit Tonight

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on Mar 28, 2015 at 6:16pm PDT

Kristina Pimenova

Premda ima tek devet godina, Kristina Pimenova već se nalazi u samom vrhu modne industrije. Inače, ova lepotica, rođena 25. decembra 2005. godine u Moskvi, karijeru je počela da gradi već kao trogodišnjakinja. U posao ju je uvela majka, koja se i sama bavila modelingom. Za sobom već ima mnogo naslovnih strana, od kojih je svakako najvažnija ona koja je krasila časopis “Vogue Bambini”.

Vogue kids April , photographer Danil Golovkin

Posted by Kristina Pimenova on Среда 18. март 2015.

Nik Daloisio

Nik je bio jedva tinejdžer kada je zaradio svojih prvih 30 miliona prodajući jednu od svojih aplikacicija Jahuu. On je idejni tvorac "Sumlija", aplikacije koja internet sadžaje svodi na manje karaktera. Još jednom... Danas ima 19 godina i prebogat je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track