Kim Kardašijan: Drugo dete će mi roditi surogat-majka
Foto: Profimedia

Starleti uklonjeni delovi posteljice

Kim Kardašijan: Drugo dete će mi roditi surogat-majka

Pop kultura -
Tužna Starleti doktor rekao da bi trudnoća bila rizična i da nađe ženu koja će joj na svet doneti bebu

Kim Kardašijan (34) nedavno je bila na operaciji tokom koje su joj uklonjeni ostaci posteljice iz materice i tada je saznala da će teško roditi drugo dete.Nju je to saznanje dotuklo i satima nije mogla da prestane da plače, objavili su svetski tabloidi. Najpoznatija starleta na svetu, koja s reperom Kanjeom Vestom ima dvogodišnju ćerku Nort Vest, više od svega želi da uveća porodicu, ali će joj to teško poći za rukom. Njoj je doktor saopštio da može da ostane trudna, ali da će to biti veoma rizično po nju i bebu i da joj preporučuje da angažuje surogat-majku, ženu koja će umesto nje izneti trudnoću.

- Bilo bi mi neugodno ako ne bih mogla sama da rodim svoje dete - rekla je Kim lekaru koji ju je ubeđivao da je surogat-majka najbolje rešenje za nju.

- Ništa na svetu ne želim više od toga da još jednom budem trudna. Platiću koliko god treba da još jednom doživim to iskustvo. Surogat-majčinstvo me plaši, ali mi je to poslednja opcija - rekla je uplakana Kim i dodala:- Koliko god sam mrzela trudnoću i non-stop se žalila, nikad nisam pomislila da ću morati da preklinjem da ponovno budem trudna.Njena majka Kris Džener, koja je s ćerkom bila u bolnici, predložila joj je da pita stariju sestru Kortni da ona bude surogat-majka i da će ona sigurno hteti da joj to učini.

Moguća surogat majka... Kortni Kardašijan
Moguća surogat majka... Kortni Kardašijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track