ĆERKA DEMI MUR: Mama i ja smo u isto vreme bile zaljubljene u Eštona

Sliku mu držila na zidu

ĆERKA DEMI MUR: Mama i ja smo u isto vreme bile zaljubljene u Eštona

Pop kultura -
U to vreme ja sam imala 15 godina, Ešton 25, a mama 41 godinu, otkrila je

Rumer Vilijams je baš poput ostalih tinejdžerki na zid svoje sobe lepila postere zvezda u koje je bila zaljubljena pa se među ostalima u jednom trenutku onde našao i novi dečko njene majke.

Ćerka Demi Mur (52) i Brusa Vilijamsa (60) otkrila je neobičnu situaciju koja se dogodila 2003. godine kada joj je njena majka predstavila svog novog dečka Eštona Kučera (37) u kojega je 26-godišnja Rumer bila zaljubljena pre nje.

"U to vreme ja sam imala 15 godina, Ešton 25, a mama 41 godinu", otkrila je Rumer i dodala kako joj je to bilo jako čudno i pomalo neugodno.

"Ipak, moram pohvaliti Eštona Ashtona jer je bio divan očuh. Perspektiva našeg odnosa brzo se promenila i počela sam da ga gledam drugačijim očima", izjavila je i dodala kako je tada rekla sestrama da je vreme da ga makne sa svoje liste najpoželjnijih muškaraca.

Demi i Eštom su se venčali 2005. godine, a službeno razveli 2013. U međuvremenu, popularni glumac dobio je dete s Milom Kunis (31) i istovremeno ostao u dobrom odnosu sa svojim pokćerkama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track