BRUS DŽENER PRVI PUT POSLE OPERACIJE: Sad sam žena i volim žene!

Nije zaglavljen u tuđem telu

BRUS DŽENER PRVI PUT POSLE OPERACIJE: Sad sam žena i volim žene!

Pop kultura -
Ja sam ja, ja sam osoba, i ovo sam ja. Nisam "zaglavljen" u bilo čijem telu. Po svim stavkama, ja sam žensko, moj mozak je više ženski nego muški, rekao je Džener

Brus Džener (65), zlatom ovenčani olimpijac široj javnosti poznat i kao očuh Kim Kardašijan, progovorio je o svojoj promeni pola prvi put u emisiji Dajen Sojer na kanalu "ABC" u petak uveče."Ja sam ja, ja sam osoba, i ovo sam ja. Nisam "zaglavljen" u bilo čijem telu. Po svim stavkama, ja sam žensko, moj mozak je više ženski nego muški. Ljudi me gledaju drugačije. Vide me kao mačo muškarca, ali moji srce i duša i sva dela u životu su ženski. To sam ja, iako nisam genetski rođen takav. Imam sve muške "delove", ali se identifikujem kao žena. Teško mi je, jer ne želim da razočaram ljude", rekao je Džener.

"Kao dete, oblačio sam žensku odeću. Kao odrastao, bezbroj puta sam izlazio iz kuće prerušen u ženu. Morao sam, apsolutno mi je bilo važno da budem žena i nisam mario za rizik. Osamdesetih sam uzimao hormone i porasle su mi grudi, ali sam se uplašio i prekinuo tretman. Planiram da prođem kroz kompletan operativni proces promene pola.Od detinjstva je znao da je žensko, ali se plašio reakcije javnosti i okoline do te mere da je razmišljao o samoubistvu, jer "nije više mogao da živi laž".

Džener je u intervjuu podvukao razliku između pola i seksualnosti, odnosno, precizirao je da ga romantično i seksualno zanimaju žene, a ne muškarci.

"Nisam homoseksualac, i nikada u životu nisam bio sa muškarcem. Ženio sam se, podizao decu. Volim žene", rekao je Džener.

http://www.youtube.com/watch?v=Yw6mLbOVbAA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track