PRINCEZA ŠARLIN ZASENILA ZVANICE: Kraljevsko krštenje u Monaku!
Foto: Profimedia

Glamurozno

PRINCEZA ŠARLIN ZASENILA ZVANICE: Kraljevsko krštenje u Monaku!

Pop kultura -
Na kneževskom krštenju u Monaku okupilo se više od 700 gostiju. Petomesečna princeza Gabrijela i njen dva minuta mlađi brat princ Žak mirno su posmatrali zvanice u sigurnim rukama svojih roditelja

Monaška kneževska porodica privlačila je svu pažnju javnosti tokom ceremonije krštenja princeze Gabrijele i princa Žaka. Ali svetlost reflektora ukrala je ipak ponosna mama, princeza Šarlin.

Na kneževskom krštenju u Monaku okupilo se više od 700 gostiju. Petomesečna princeza Gabrijela i njen dva minuta mlađi brat princ Žak mirno su posmatrali zvanice u sigurnim rukama svojih roditelja, a tokom ceremonije ni jednom nisu zaplakali već su samo lagano zadremali.

Princ Albert za ovu priliku odabrao je elegantno crno odelo, ali oči prisutnih gostiju i javnosti nisu bile uperene u njega nego u njegovu lepu suprugu, princezu Šarlin.

Ona je za ovu svečanu priliku odabrala anđeoski belu haljinu modne kuće Dior koju je kombinovala s belim cipelama. Od modnih dodataka odlučila se samo za biserne naušnice, bele pletene rukavice i šeširić.

Lepa princeza izgledala je decentno u ovom modnom izdanju kako i priliči krštenju njenih mezimaca, a s lica nije skidala široki osmeh.

(Zadovoljn.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track