(VIDEO) BOJANA OPČINILA AUSTRIJANCE: Srpska diva koja će vas oduvati
Foto: Printskrin/Youtube

Prva proba

(VIDEO) BOJANA OPČINILA AUSTRIJANCE: Srpska diva koja će vas oduvati

Pop kultura -
Bojana je u Beč došla s jednim razlogom - da vas opčini svojim moćnim glasom i pesmom Beauty never lies, i upravo to je i učinila na prvoj probi, stoji na zvaničnom sajtu Evrovizije

Bojana Stamenov je danas održala prvu probu za nastup koji ćemo gledati 19. maja u prvoj polufinalnoj večeri.

Novinari koji su prisustvovali probi "pali" su na Bojanin anđeoski glas, a i za srpsku delegaciju imali su takođe reči hvale.

"Ako volite pozitivan duh i opuštenu atmosferu sa puno smeha, sve što treba da uradite je da se pridružite timu Bojane Stamenov! Dvadesetdevetogodišnja diva iz Srbije može da se pohvali sjajnim smislom za humor, ali iznad svega su emocija, upornost i jedinstvenost. Bojana je u Beč došla s jednim razlogom - da vas opčini svojim moćnim glasom i pesmom "Beauty never lies" - i upravo to je i učinila na prvoj probi", stoji na zvaničnom sajtu Evrovizije.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

U prvom delu Bojaninog performansa scenom dominira bela boja. Bek-vokali (dve devojke i dva muškarca) obučeni su u duge bele haljine i stoje iza Bojane mašući belim zastavama. Scenografija se menja kada dođe do refrena - pevači skidaju bele haljine i počinju da igraju, sve do kraja numere.

"Bojanina haljina i sve što se dešava na sceni u potpunosti opisuju pesmu. Na početku joj je srce slomljeno, ali u jednom trenutku odlučuje da oslobodi sebe. Tada maske padaju, a ona ponovo sija", objasnio je Vladimir Graić.

http://www.youtube.com/watch?v=RGFWcOW6nC8

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track