Trkulja i Mariza prave spektakl u Areni

Trkulja i Mariza prave spektakl u Areni

Pop kultura -
Na koncertu u Areni će, uz Slobodana Trkulju i jedinstveni muzički sastav „Balkanopolis“, kao specijalni gosti nastupiti i najpoznatija portugalska fado pevačica Mariza

Srpski umetnik Slobodan Trkulja i fado diva Mariza prirediće spektakularni humanitarni koncert 15. maja u Kombank Areni. Ovim događajem obeležiće se godinu dana velike solidarnosti ispoljene u vreme poplava iz maja 2014. godine, kao i početak kampanje prevencije, da nam se isto nikad više ne ponovi.

Na koncertu u Areni će, uz Slobodana Trkulju i jedinstveni muzički sastav „Balkanopolis“, kao specijalni gosti nastupiti i najpoznatija portugalska fado pevačica Mariza, američka soul i džez pevačica Oleta Adams, mlada arapska zvezda Majsa Kara i kompozitor i pevač iz Senegala, Baba Mal.

Cene karata su od 750 do 1.900 dinara u pretprodaji i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a. Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen na namenski račun Vlade Srbije kojim upravlja Kancelarija za pomoć i obnovu poplavljenih područja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track