NEVEROVATNO: Najbolji provod ovog leta za samo 200 dinara?
Foto: Nikola Živić

Najbolji provod za studente

NEVEROVATNO: Najbolji provod ovog leta za samo 200 dinara?

Pop kultura -
Banging Summer Arena se otvara ovog petka, 12. juna, a organizatori su nam najavili potpuno drugačije događaje u prepoznatljivom Belgrade Banging stilu

Ovog letaće se 2.000 ljudi okupljati svake nedelje na potpuno novoj destinaciji noćnog provoda u Savamali. Čekaju vas veliki kulturno-umetnički događaji elektronske muzike na otvorenom i to poceni od simboličnih 200 dinara!

"Ukoliko vam je dosadio ovaj monoton provod u Beogradu koji je isti već 10 godina, gde se propagiraju lažne vrednosti, gde muzika nije bitna, gde nema ni K od kulture, gde su mesta na kojima ne možete da se opustite, gde vam služe loša pića ili gde ste uslovljeni da potrošite mnogo novca, gde ste žrtva prekih pogleda i neprijatnih situacija, ukoliko ste osoba koja ne voli rezervacije nego veliki dance floor i prostor za đusku, dođite.

Banging Summer Arena se otvara ovog petka, 12. juna, a organizatori su nam najavili potpuno drugačije događaje u prepoznatljivom Belgrade Banging stilu. Sava mala će postati magnet i epicentar noćnog života, kulture i zabave u Beogradu.

Verovali ili ne, u ovom slučaju svi ključni faktori kvalitetnog provoda su ispoštovani: odlična lokacija u centru grada, sjajani raznovrsan muzički program za svačiji ukus, kulturna atmosfera, jednakost gostiju (nema rezervacija), opuštena ekipa, turistička atrakcija i puno zanimljivih stranaca, kvalitetno ozvučenje i rasveta, jeftin ulaz od samo 200 dinara, jeftina pića i veliki dance floor na otvorenom za 2.000 ljudi.

Na Banging Summer Areni ovog leta će se slušati mnogi žanrovi elektronske muzike od kojih izdvajamo: Techno, Dubstep, EDM, Trap, Deep House, Tech House, R'n'B, Hip-Hop.

Na velikom otvaranju Arene koje je zakazano za 12. Jun sa početkom u 23 sati nastupiće resident di-džej Belgrade Banging-a Erick Kasell. Ulaz je simboličnih 200 dinara, a posle 01 sat će biti 300 dinara.

Više informacija na www.belgradebanging.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track