Najnovije vesti

DŽABA SU SE KRILI: Evo kako su se smuvali poznati parovi!
Foto: AP

Ko je koga zaveo?

DŽABA SU SE KRILI: Evo kako su se smuvali poznati parovi!

Pop kultura
Ukoliko su oba partnera slavne ličnosti, oči javnosti uprte u njih i svaki njihov korak. Zato većina parova često krije svoju vezu

Poznati ljudi, iako su veoma voljeni, često imaju problem da pronađu osobu sa kojom će biti srećni. Stavr je još komplikovanija  ukoliko je i njihov potencijalni partner slavna ličnost jer su tada oči javnosti uprte u njih i svaki njihov korak. Zato većina slavnih parova često krije svoju vezu.

 

Ipak, na kraju se sve sazna, a ostaju legende o tome kako su se dve slavne ličnosti zavolele. Evo nekoliko poznatih priča o tome kako su se dve zvezde smuvale:

 

Bred Pit i Anđelina Džoli

 

Jedan od najslavnijih holivudskih parova Anđelina Džoli i Bred Pit su angažovani da snimaju film "Gospodin i gospođa Smit", pa su se na samom setu desile prve varnice. Tada je Bred bio oženjen sa Dženifer Aniston, ali hemija između njega i Anđeline je dovela do glumčevog razvoda.

 

Foto: AP
Foto: AP

Džesika Bil i Džastin Timberlejk
Džastinu se Džesika dopadala i pre nego što su se upoznali, pa je odlučio da stvar uzme u svoje ruke. On je njihovog zajedničkog prijatelja zamolio da pozove Džesiku i da joj zatraži dozvolu da se i Džastin čuje sa njom lično. Šarmantna glumica je pristala na poziv, a on je očigledno bio sudbonosan budući da su njih dvoje danas u braku iz kojeg imaju sina.

 

Foto: AP
Foto: AP

Šeron i Ozi Ozborn

 

Priča o Šeron i Oziju je stvarno posebna. Šeron je sa 18 godina je radila za svog oca koji je bio menadžer grupe "Black Sabbath". Radila je kao uterivač dugova i došla je do Ozija da naplati. Njen otac je tada bio na rubu da Ozija izbaci iz benda, ali mlada Šeron ga je poslala na lečenje i postala njegov menadžer.

 

Foto: AP
Foto: AP

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons

 

Majkl Daglas je Ketrin osvojio samo jednom rečenicom, a ona glasi: "Želim da budem otac tvoje dece". Ketrin je odmah pala na te reči, a njih dvoje su već 15 godina u braku i imaju dvoje dece.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...