(FOTO) IMA NEKA TAJNA VEZA: Za ove parove se priča da su u ljubavi
Foto: Profimedia

Skrivaju romansu

(FOTO) IMA NEKA TAJNA VEZA: Za ove parove se priča da su u ljubavi

Pop kultura -
Za ove parove se šuška da više od prijatelja, ali do sada smo ih u javnosti retko viđali zajedno

Iako se čini da je to gotovo nemoguće, svetske zvezde ipak uspele su da sakriju poneku romansu od bliceva fotoaparata. Za ove parove se šuška da više od prijatelja, ali do sada smo ih u javnosti retko viđali zajedno.

Irina Šajk i Bredli Kuper

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Glasine o vezi manekenke Irine Šajk i jedanaest godina starijeg glumca Bredlija Kupera pojavile su se krajem aprila, kada su prvi put viđeni zajedno. Iako ova veza još uvek nije zvanično potvrđena, par se više ne skriva od javnosti, pa su tako više puta viđeni zajedno. Irina je pre veze sa holivudskom zvezdom bila pet godina sa fudbalerom Real Madrida Kristijanom Ronaldom, a Bredli sa manekenkom Suki Voterhaus.

Kendal Džener i Luis Hamilton

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Nakon raskida sedam godina duge veze sa pevačicom Nikol Šerzinger, vozač Formule 1 pronašao je novu ljubav. Američki mediji tvrde da je njegova nova izabranica manekenka u usponu, Kendal Džener. Luis (30) i Knedal (19) viđeni su zajedno nekoliko puta, nakon čega se u medijim pojavila fotografija na kojoj mlada manekenka nosi njegov zlatni lanac oko vrata tokom trke u Monaku. Mediji čak navode da je njena mama Kris Džener saglasna sa ovom vezom.

Kristen Stjuart i Alisija KargilKao bomba, američkim medijima odjeknula je vest da je glumica Kristen Stjuart u vezi sa svojom asistentkinjom Ališom Kargajl. Zvezda "Sumraka" se sa Ališom zbližila nakon što je njen bivši dečko Robert Patinson (29) zaprosio pevačicu Taliju Debret Barnet, poznatiju kao FKA Twigs i od tada su nerazdvojne. Mediji su čak nagađali da Ališa i Kristen žive zajedno u Los Anđelesu nakon zajedničkog odmora na Havajima, a glumičina majka ubrzo je potvrdila da je njena ćerka u vezi sa svojom asistentkinjom.

Princ Hari i Ema Votson

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Početkom 2015. godine pojavila se informacija da su princ Hari i glumica Ema Votson u vezi. Ovu informaciju objavio je magazin Woman's Day. Izvori ovog magazina navode da je princ Hari zvezdu holivudsku zvezdu pozvao da izađu nakon što je čuo da je raskinula sa dečkom, ragbi igračem Metjuom Džanejom. Prijatelji su mu pomogli da da se upoznaju, a varnice između njih planule su jako brzo. Ova veza nikada nije potvrđena, ali su mediji na ostrvu sa oduševljenjem pisali o mogućnosti da mlada glumica postane deo kraljevske porodice.

(Blic Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track