NAJLEPŠA NASLEDNICA: Da li znate čija je ona ćerka?

Pokupila najbolje

NAJLEPŠA NASLEDNICA: Da li znate čija je ona ćerka?

Pop kultura -
Glumica, manekenka i pevačica, Zoi Kravic se odlično snalazi u svetu šoubiznisa. Zvezda filmova "No Reservations" i "The Brave One" 2007. godine je istupila na javnu scenu

Kad pogledate ovu devojku, nije vam teško da zaključite čija je ćerka. Zoi Kravic (27) je od roditelja muzičara Lenija Kravica i glumice Lize Bonet nasledila ono najlepše.

Glumica, manekenka i pevačica, Zoe Kravic se odlično snalazi u svetu šoubiznisa. Zvezda filmova "No Reservations" i "The Brave One" 2007. godine je istupila na javnu scenu.

Zoe smo mogli da gledamo i u serijama "Californication" i "After Earth", ali i u modnim kampanjama dizajnera Vera Vang i Aleksandra Vanga.

Mama Lisa Bonet, koja je sa Lenijem Kravicem u braku bila od 1987. do 1993. godine, može da bude ponosna na talenat svoje naslednice.

Otac Leni Kravic sigurno sa zadovoljstvom sluša njene albume "Calm Down" i "Lolawolf". Harizmatična Zoi je u centar medijske pažnje dolazila i zbog svojih ljubavnih veza sa glumcima Majklom Fasbenderom i Penom Bedžlijem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track