EXIT ŽURKA DO ZORE: Prodidži usijao plažu na Jazu!

Sea Dance festivala

EXIT ŽURKA DO ZORE: Prodidži usijao plažu na Jazu!

Pop kultura -
Ređali su se višegeneracijski hitovi "Omen", "Invaders Must Die", "Their Law", "Firestarster" i brojni drugi, a posebno oduševljenje izazvala je blaga promena stihova čuvene pesme koja se sinoć mogla nazvati „Smack JAZ BEACH Up"

Status apsolutnih zvezda, furioznim nastupom opravdali su The Prodigy, jedna od najvećih grupa svih vremena, koja se postarala da prvo veče ovogodišnjeg Sea Dance festivala bude zaista spektakularno! Nakon sjajnog vatrometa posle ponoći, Liam, Keith i Maxim, praćeni bendom, izašli su na scenu i od prvih taktova pesme „Breathe“, krenuli žestoko izazvavši potpunu euforiju za pravi nastavak ovogodišnje Exit Avanture!

Ređali su se višegeneracijski hitovi "Omen", "Invaders Must Die", "Their Law", "Firestarster" i brojni drugi, a posebno oduševljenje izazvala je blaga promena stihova čuvene pesme koja se sinoć mogla nazvati „Smack JAZ BEACH Up"!

Da The Prodigy svuda imaju svoje ljude, potvrdili su kultnom pesmom „Voodoo People“, a Jadransko more zatalasale su i nove pesme „Nasty“ i „Wild Frontier“! Slavljenički Sea Dance festival, celu prvu noć dodao je zbog proslave nagrade za Najbolji evropski festival do 40.000 posetilaca dnevno, a glavnu binu, koju je programski podržala globalna muzička platmorma UKF iz Londona, sinoć su osvajali redom i domaćini Punkreas, Hornsman Coyote & Soulcraft, te zvezde svetske bass scene, holandski trio Noisia i londonski dubstep/rock bend Modestep.

I ostale festivalske zone bile su ispunjene desetinama izvođača, pa su uz salsa ritmove na plaži posetioci igrali na Latino bini, slušali fuziju novih pravaca jamajčanskih muzičkih korena na Reggae bini i uživali uz najbolje nastupe sa Exita na Cinema zoni.

Večeras na Sea Dance dolaze ultimativni hitmejkeri, četverac iz Londona u izrazito retkom i traženom DJ izdanju, grupa Rudimental! UKF program na glavnoj bini obeležiće i jedan od trenutno najaktuelnijih svetskih dueta Sigma, te bass zvezde Black Sun Empire i Fred V & Grafix. Itekako sutra vredi poraniti na festival, jer žurka na Dance Paradise od sutra kreće već od 13 časova i tokom dana nastupiće zvezde iz Crew Love kolektiva Soul Clap, PillowTalk i Nick Monaco dok će večernji ples da diktiraju Star Slinger, Flight Facilities, TCTS i drugi. Posebna atrakcija na glavnoj bini, već od 22 časa biće najpopularnija balkanska grupa Dubioza kolektiv, koja je ove godine čak dva puta nastupala na čuvenom Glastonbury festivalu u Engleskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track