(FOTO) Srpska manekenka u društvu Žan Pol Gotjea: Oduševila me je njegova energija
Foto: Story

Puna utisaka

(FOTO) Srpska manekenka u društvu Žan Pol Gotjea: Oduševila me je njegova energija

Pop kultura -
Oduševila sam se njegovim pristupom i ponašanjem, s obzirom da nije lako birati i presvlačiti dvadeset devojaka od četrdeset koliko ih je bilo izabrano da se pojave

Mlada srpska manekenka Nadežda Dimitrijević pohvalila se fotografijama i poznanstvom sa modnim magom, piše Story.

- Ovo je druga godina u Kotoru kako učestvujem u 18. Internacionalnoj smotri mode. Vesna Mandić kao glavni organizator i pokretač uspela je da dovede Džan Pol Gotjea i organizuje kasting koji je trajao dva dana. Oduševila sam se njegovim pristupom i ponašanjem, s obzirom da nije lako birati i presvlačiti dvadeset devojaka od četrdeset koliko ih je bilo izabrano da se pojave", kaže Nadežda za portal Story.

Dimitrijevićeva se fotografijom pohvalila na društvenim mrežama, a ne bi nas izenenadilo i da ona bude deo neke od njegovih kontroverznih modnih revija.

- Ono što je sve nas oduševilo jeste njegov osmeh i energija koja nije ni u jednom momentu stala, uprkos vrućini i nespavanju. Uživala sam u njegovom društvu, jako je duhovit i šarmantan, a za njegove kreacije ne znam da li mogu da nadm pravu reć", prokomentarisala je Dimitrijevićeva.

Dejana Živković ponovo zavodljiva: Zbogom anoreksičnim fotografijama!Sofija Milošević ponovo ostavlja bez teksta: Od zavodljive čipke do urbanog seksepila (FOTO)Želite da izgledate kao Ivana Korab? Poslušajte njene motivacione poruke (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja