Najnovije vesti

(FOTO) KAD SE NE PREDAŠ: Pogledajte kako je život nagradio Nika Vujičića!
Foto: Printskrin Fb

Svaki dan treba da je ispunjen osmehom

(FOTO) KAD SE NE PREDAŠ: Pogledajte kako je život nagradio Nika Vujičića!

Pop kultura
00:00h
Želeli smo da sa vama podelimo radost naše porodice. Hvala vam što smo u vašim molitvama, napisao je Nik ispod fotografija njegove porodice

Nik Vujičić, jedan od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika srpskog porekla, po drugi put će postati otac. Nik, koji je rođen bez udova, braku je sa Kanae Miaharom, s kojom ima sina Kijošija Džejmsa Vujičića.

"Trudni smo!!! Hvala ti Bože za ovaj neverovatan dar i blagoslov!! Hvala vam za svu vašu ljubav, molitve i podršku!!!", napisao je Vujičić na svom Fejsbuk profilu, kada je njegova žena po drugi put ostala u drugom stanju.

Nik sa porodicom često putije širom sveta, gde god da drži motivacione govore oni su sa njim.

Vujičić je na svojoj Fejsbuk stranici podelio fotografije sa svojom porodicom na plaži. Njihovi osmesi govore da je za sreću potrebno vrlo malo. Kanae je u poodmakloj trudnoći i pokazala je svoj stomak.

Nasmejani i srećni, porodica Vujičić uživa u svakom trenu u životu.

"Želeli smo da sa vama podelimo radost naše porodice. Nadam se da uživate u ovim fotografijama. Hvala vam što smo u vašim molitvama", napisao je Nik.

Nik Vujičić je rođen sa tetra-amelija sindromom, genetskim poremećajem kojeg karakteriše nedostatak sva četiri ekstremiteta. Kao dete je mentalno, emocionalno i fizički prolazio kroz teško zamislive probleme i iskušenja, ali se na kraju izborio i pomirio sa svojim invaliditetom i, kao sedamnaestogodišnjak, osnovao neprofitnu organizaciju Life Without Limbs (Život bez udova).

Vujičić održava podsticajna predavanja širom sveta, o životu sa invaliditetom, nadi i pronalaženju smisla života.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...