ZAGREVANJE PRED MOMAČKO VEČE: Kurir.rs častio Nebojšu Ulemeka i društvo
Foto: Ivan Urosević

ZAGREVANJE PRED MOMAČKO VEČE: Kurir.rs častio Nebojšu Ulemeka i društvo

Pop kultura -
Nebojša Ulemek je ponovo počeo da veruje u igre na sreću, jer je osvojio 15 litara piva zahvaljujući akciji koju su zajedno organiovali Kurir.rs i Bir Garden

„Na Beer Gardenu sam bio nekoliko puta i veoma mi se dopalo. Uskoro se ženim, tako da se trudim da uživam u svakom trenutku momačkog života dok još mogu.. haha. Naravno u tome mi najveću podršku daju prijatelji, pa sam presrećan što sam zahvaljujući Kurirovoj akciji dobio priliku da ih počastim. Večeras su sa mnom Dule, Vanja, Sneža, Keti, Milica, Pepi, Bojke, Kiza i ovo nam je zagrevanje za momačko veče.“ rekao nam je Nebojša okružen veselim društvom.

Pred nastup na muzičkoj bini veselo društvo su došli da pozdrave i pevački trio benda Ničim Izazvan, koji je potom priredio odličan koncert za sve posetioce Bir Gardena.

Manifestacija Bir Garden je ove godine organizovana, po prvi put, kao uvertira već tradicionalnom Belgrade Beer Festu. Zadovoljstvo posetilaca i izuzetna posećenost su dokaz da je upravo ovakva manifestacija nedostajala glavnom gradu. Bir Garden se završava u sredu 12. avgusta, tako da je ostalo još samo par dana da dodjete u jedinstvenu pivsko-muzičku baštu dobre zabave na Adi Ciganliji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track