(FOTO) KIM KARDAŠIJAN IMA DOKAZ: Da li vam je sada jasno da sam ja trudna i nemam surogat majku?
Foto: Printscreen

Skinula se

(FOTO) KIM KARDAŠIJAN IMA DOKAZ: Da li vam je sada jasno da sam ja trudna i nemam surogat majku?

Pop kultura -
Starleti su dosadile priče koje kruže o njoj te je odlučila da svima začepi usta svojom porukom i fotografijom

Kim Kardašijan i njen suprug Kanje Vest dobiće drugo dete, ovog puta sina. Međutim, mnogi su sumnjali u njenu trudnoću te su spekulisali da Kim nije trudna jer ne želi da se ugoji, te da je unajmila surogat majku.

Ove priče podstakle su starletu da se skine gola i pokaže svoj trudnički stomak ali i uz to na društvenim mrežama napiše poruku za sve koji su sumnjali u nju.

First they say I'm too skinny so I have to be faking it...Now they say I'm too big so I have to be faking it...SMH! Some...

Posted by Kim Kardashian on уторак 11. август 2015.

"Prvo kažu da sam previše mršava pa moram da se foliram, sad kažu da sam predebela i da se i tako foliram. Nekada jedem mnogo manje, nekada više i zato tako izgledam. Sve je to deo procesa. Mislim da me svi znate dovoljno dobro da ne bih dokumentovala sve ovo ako imam surogat majku.

Svako telo je drugačije, svaka trudnoća je veoma različita. Naučila sam da volim svoje telo u svakoj fazi. Biću još veća i to je predivno. Ja sam blagoslovena jer sam trudna i još srećnija sam što nemam preeklampsiju. Ovog puta, nemam ni otoke što je sjajno. Mnogi kažu da je drugačije nositi dečaka nego devojčicu. U svakom slučaju, zahvalna sam Bogu za ovo čudo i bez obzira na glasine, neću dozvoliti da bilo šta utiče na mene", napisala je Kim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track