HOLIVUDSKI HUMANITARCI: Ketrin Zita Džons, Denis Kvejd i Kristijan Bejl grade kuće u Obrenovcu!
Foto: Profimedia

Pomažu finansijski

HOLIVUDSKI HUMANITARCI: Ketrin Zita Džons, Denis Kvejd i Kristijan Bejl grade kuće u Obrenovcu!

Pop kultura -
Ovaj tim svetskih džet-setera prikupio je sredstva za izgradnju objekata u Obrenovcu, koja su pre dva dana uručena unesrećenim porodicama

Iako mnogi pripadnici svetskog džet-seta ne znaju gde se nalazi Srbija, to ih nije sprečilo da pomognu izgradnju poplavljenih kuća u Obrenovcu.

Među donatorima krova nad glavom, koji su između ostalih dobile i Slavica i Angelina Krsmanović iz Bijelog Polja, jesu Ketrin Zita Džons, Denis Kvejd, Kristijan Bejl, Lolita Davidovič, Pirs Brosnan, ali i naši Marko Jarić i Marija Karan sa suprugom.

Ovaj tim svetskih džet-setera prikupio je sredstva za izgradnju objekata u Obrenovcu, koja su pre dva dana uručena unesrećenim porodicama, na donatorskim večerima širom sveta. Sve njih na jednom mestu okupili su čelnici humanitarne organizacije "Unitas", koja im je predstavila tešku situaciju koja se u 2014. godini dogodila u Srbiji.

Foto Ap
Foto Ap

Zahvaljujući novcu koji su ove svetske zvezde donirale na zabavama gde su ssse, između ostalog, i družili, porodicama u Obrenovcu i Krupnju ne samo da su uručeni ključevi kuća već i nameštaj kojim je njihov novi dom opremljen.

Kako saznajemo u organizaciji našeg čoveka Branka Palikuće, organizovane su večeri pod nazivom "Balkan Nights Event" i "Unitas for Balkans", na kojima su Ketrin Zota Džons i Denis Kvejd prednjačili kada je humanost u pitanju.

Kako se osećaju sada, kada posle godinu dana imaju krov nad glavom, rekla je Slavica (54) koja živi u kući sa majkom Angelinom.

"Nemam reči da opišem sreću i radost što konačno imamo svoj dom posle očaja i beznađa kojem smo bile prepuštene prethodnih godinu dana. Veoma je dirljivo kada znate da su zvezde poput Ketrin i Kvejda, koje sam gledala na TV, pomoguli da kuću dobiji neki mali ljudi u Srbiji", rekla je Slavica i pozvala ih da dođu kod nje.

Foto Rojters
Foto Rojters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track