POČINJE BIR FEST: Čorba i Belan na otvaranju!
Foto: Nebojsa Mandic

Sutra manifestacija

POČINJE BIR FEST: Čorba i Belan na otvaranju!

Pop kultura -
Tokom svih pet festivalskih dana ulaz će biti besplatan. Kapije se otvaraju u 18 sati, a program će trajati do dva sata iza ponoći

Bir fest, koji počinje sutra na beogradskom Ušću, otvoriće svojim svirkama Neno Belan, Bora Ðorđević, a posle ponoći na scenu izlazi di-džej Rodžer Sančez.Tokom svih pet festivalskih dana ulaz će biti besplatan. Kapije se otvaraju u 18 sati, a program će trajati do dva sata iza ponoći.Najveći pivski i muzički festival u istočnoj Evropi i ovog avgusta spreman je da po 13. put prihvati 700.000 posetilaca i pruži vrhunsku zabavu i uživanje u muzici i najraznovrsnijoj ponudi piva u zemlji. Na jednom mestu publika će moći da proba preko 150 vrsta iz 40 zemalja sveta.

U odnosu na već objavljen muzički program, skrećemo pažnju da je došlo do izvesnih promena. Sastav Bed kopi nastupa u četvrtak (22.25), a Kristali u petak (20.45). Takođe, promenjeni su termini grupama Kerber, koja svira u petak (21.45), i Galija u subotu od 21. I na kraju, bend Vampiri će se pojaviti na glavnoj bini u 20 satu u subotu, kao i Neverne bebe u nedelju.Plaćanje pića i hrane moguće je samo uz specijalne kartice, dok je GSP obezbedio besplatan prevoz do Ušća, do koga će saobraćati četiri specijalne linije.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track