(FOTO) EKSKLUZIVNO: Glumac i pevač srpsku kuhinju preneli na Tenerife
Foto: Moja Tv

Roštiljanje na ostrvu

(FOTO) EKSKLUZIVNO: Glumac i pevač srpsku kuhinju preneli na Tenerife

Pop kultura -
Poželeo sam da prijateljima spremim srpski roštilj, rekao je Heraković

Glumac Nenad Heraković koji se proslavio ulogom Dragana Mihajlovića Vampira u kultnom filmu "Montevideo, bog te video" i kantautor i pevač Dragan Tio preneli su deo srpske tradicije i na daleke Tenerife gde su prijateljima pravili roštilj!

"Poželeo sam da prijateljima spremim srpski roštilj", rekao je Heraković i dodao:

"To ima neku svoju čaroliju, ta priroda, spremanje klope, pivce, klima, miris, ma sve je nekao drugačije nego kod nas u Srbiji.S obzirom na to da mi je domaćin, i moj velikoi prijatelji Tio Dragan koji inače živi ovde, obezbedio vulkanski ugalj koji je prava retkost,jer hrana koja se sprema na njemu je neverovatno ukusna i ima poseban šmek."

Foto: MojaTV
Foto: MojaTV

Inače, Tio Dragan pokazao se kao izvrstan domaćin. Zato je glumca koji je, inače, i boravio tokom snimanja filma "Montevideo", proveo kroz krajeve gde je evocirao uspomene dok su se snimale scene iz ovog filmskog ostvarenja.

Foto: MojaTV
Foto: MojaTV

Malo se pije, pa se rekreira...

Foto: MojaTV
Foto: MojaTV

I tako, red roštilja, red igre, pesme i klope, pa šta može još bolje da se poželi, osim da Dragan Bjelogrlić smisli još jedan nastavak fima "Montevideo" kako bi se družina ponovo okupila na ovom egzotičnom ostrvu.

Foto: MojaTV
Foto: MojaTV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track