DRAMA: Kloi Kardašijan napao bivši muž
Foto: Profimedia

Novi problemi u najpoznatijoj rijaliti porodici

DRAMA: Kloi Kardašijan napao bivši muž

Pop kultura -
Kim Kardašijan unajmila telohranitelja jer je u strahu od nekadašnjeg supruga, NBA igrača Lamara Odoma, koji je besan zbog njene veze s njegovim kolegom Džejmsom Hardenom

Kloi Kardašijan, sestra najpoznatije starlete na svetu, u strahu je od bivšeg muža, košarkaša Lamara Odoma, koji ju je nedavno napao na ulici.Kardašijanovu je nedavno na ulici presreo nekadašnji partner, zbog čega se pripadnica najpopularnije rijaliti porodice na svetu uplašila jer ne zna kako ju je pronašao. Kako prenose američki mediji, Lamar je napao Kloi jer mu smeta njena veza s njegovim kolegom Džejmsom Hardenom, zbog čega je starleta u dogovoru sa sestrom odlučila da unajmi telohranitelja. Kada ju je presreo na ulici, NBA igrač je bivšu ženu povukao za ruku, nakon čega se starleta uplašila i počela da viče da će zvati policiju.- Lamar je pokušao da stupi u kontakt sa Kloi, ali ga je ona ignorisala jer je davno stavila tačku na njihov brak. Odomu veoma smeta što se ona viđa s Hardenom, a nakon što ju je nedavno presreo na ulici, Kloi se uplašila - priča izvor blizak Kardašijanovima i dodaje:- Kim joj daje veliku podršku, pa ju je savetovala da unajmi telohranitelja. Najpoznatija starleta na svetu rekla je sestri da je Lamarovo ponašanje neprihvatljivo i da je bolje da na vreme reaguje, pre nego što njegov bes eskalira - završava izvor.

S novim dečkom... Kloi sa Džejmsom Hardenom
S novim dečkom... Kloi sa Džejmsom Hardenom

Kloi se složila sa sestrinom idejom i navodi da za Lamarovo ponašanje nema opravdanja.Podsećanja radi, Kardašijanova je prošle godine podnela zahtev za razvod braka jer je Lamar počeo da konzumira drogu i alkohol. Iako se u javnosti pojavila informacija da ju je košarkaš prevario sa njenom majkom Kris Džener, starleta nikada nije potvrdila ovu informaciju, niti ju je demantovala. Inače, Kloi i Lamar bili su u braku četiri godine, a brakorazvodna parnica je trajala godinu i po.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja