ZA BOLEST OKRIVILA MENADŽERA: Zvezda serije Beverli Hils otkrila da boluje od raka!
Foto: Profimedia

Nije imala osiguranje

ZA BOLEST OKRIVILA MENADŽERA: Zvezda serije Beverli Hils otkrila da boluje od raka!

Pop kultura -
Zdravstveno stanje 44-godišnjakinje, najpoznatije po ulozi Brende u seriji “Beverly Hills 90210”, otkriveno je nakon što je podigla tužbu protiv bivšeg menadžera, kojeg je okrivila za nebrigu o njenom zdravstvenom osiguranju

Holivudska glumica Šanen Doerti boluje od raka dojke.

Zdravstveno stanje 44-godišnjakinje, najpoznatije po ulozi Brende u seriji “Beverly Hills 90210”, otkriveno je nakon što je podigla tužbu protiv bivšeg menadžera, kojeg je okrivila za nebrigu o njenom zdravstvenom osiguranju.

Kako prenosi TMZ, u tužbi je napomenula da će možda morati na mastektomiju i hemoterapiju. Otkriveno je da je za bolest saznala u martu, kad je napokon uspela doći na pregled kod lekara, te krivi menadžera što je tako kasno saznala za rak. Naime, u tužbi se navodi da su redovni pregledi bili njena praksa koju nije mogla da realizuje jer joj je osiguranje otkazano.

Firmi kojoj pripada njen menadžer Doerti je davala pet posto prihoda da se brinu o njenim poslovima, između ostalog i zdravstvenom osiguranju, stoji u tužbi, a s njima je saradnju prekinula 2014. godine.

Optužila ih je da su ignorirali račune za plaćanje osiguranja koje je potom otkazano, a ona ga je ponovo mogla dobiti tek ove godine.

Lekari su glumici rekli da je obolela od raka za vreme kad nije bila osigurana.

(fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track