VALTER BRANI INSTAGRAM: Ko stoji iza profila Bate Živojinovića?!
Foto: Instagram

Društvenjak

VALTER BRANI INSTAGRAM: Ko stoji iza profila Bate Živojinovića?!

Pop kultura -
Unuka Dina u dogovoru sa Batom Živojinovićem vodi nalog i objavljuje njegove novije fotografije, ali i slike iz mladosti

Čuveni glumac Velimir Bata Živojinović ima svoj profil na društvenoj mreži Instagram. Verovali ili ne, reč je o autentičnom profilu koji vodi njegova unuka Dina.

Na njemu se mogu videti Živojinovićeve fotografije iz mladosti, ali i one koje su nastale poslednjih meseci.

"Naša unuka Dina, koja živi u Londonu, otvorila mu je taj profil. On joj je to odobrio, ali je ja pomalo grdim2, kaže Batina supruga Lola.

Unuka mu često čita šta ljudi pišu ispod fotografija, a on joj govori šta da im odgovori.

"On se, uz pomoć Dine, dopisuje sa pratiocima, među kojim ima fanova i prijatelja. U prvih mah niko nije mogao da poveruje da je to zaista njegov profil, ali kada su videli njegove privatne fotke sa ženom, unucima i kolegama, shvatili su da Bata zaista stoji iza njega." Slavni glumac ima pozamašnu zbirku fotografija i postera, koje je sakupio u toku svoje 60 godina duge karijere.

Živojinovićeva unuka je deo materijala za profil, koji bi trebalo da bude svedočanstvo o životu i radu jednog od najpopularnijih glumaca bivše Jugoslavije, nabavljala i od njegovih kolega.

"Scene iz filmova, poput onih iz kultnog ostvarenja „Valter brani Sarajevo“, fanovi najviše komenatrišu. Zbog nedavne smrti Arsena Dedića mnogi su sa setom posmatrali fotografiju na kojoj su on, Bata i Milena Dravić iz emisije „Obraz uz obraz“, piše Informer.

Bata je Dini kazao da baš tu sliku nađe i objavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track