KLETVA IZ HOROR FILMA: Lepa kaskaderka u komi, zakucala se motorom u kran!

Teške povrede glave

KLETVA IZ HOROR FILMA: Lepa kaskaderka u komi, zakucala se motorom u kran!

Pop kultura -
Olivija se sudarila s metalnim nosačem kamere, a tokom snimanje scene nije nosila zaštitnu odeću koju je trebalo da nosi

Britanska kaskaderka Olivija Džekson je u komi pošto je doživela težak pad sa motora dok je u Južnoj Africi na snimanju filma "Resident Evil: Final Chapter".

Olivija je snimala scenu potere na motoru, a u nesreći je zadobila teške povrede glave. Osim toga, 32-godišnjoj kaskaderki su probena pluća. Olivija se sudarila s metalnim nosačem kamere, a tokom snimanje scene nije nosila zaštitnu odeću koju je trebalo da nosi.

Njen suprug i kolega Dejvid Grant sa Malte je odleteo u Johanezburgu kako bi bio uz nju, a na svojoj je Fejsbuk stranici poručio je da se njegova supruga, koja se pojavljuje u poslednjim "Ratovima zvezda" i zamenjivala je šarli Teron, žestoko bori i da je čvrsta.

"Ona je moja inspiracija, moj svet i jedan opaki fakin", napisao je suprug, zahvalivši svima koji su joj poželeli da se oporavi. Dodao je da joj njihove želje svakog dana u bolnici šapće na uho.

Metalni nosač kamere pokvario se tokom snimanja scene, zbog čega se nije podigao kad mu se Olivija približila. Izvor koji se nalazio na snimanju rekao je da Olivija nije mogla zaobići nosač zbog čega je nesreća bila neizbežna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track