DESETA ČAROLIJA POČINJE: Karavan posetio Bar
Foto: Pr

Ori se crna Gora

DESETA ČAROLIJA POČINJE: Karavan posetio Bar

Pop kultura -
Uoči audicije koja se danas održala u ovom primorskom gradu, ceo tim ove škole je kao dobrodošlicu priredio priredbu, gde je nastupio školski hor, ali i ostali talentovani učenici svih razreda

Čarolijastična avantura se nastavlja, drugi dan putovanja proveli su u Baru.Ekipu festivala Čarolija dočekali su na najbolji način, učenici ali i čitav stručni tim JU OŠ Anto Đedović.Kako dolikuje pravim domaćinima, pobrinuli su se da boravak u njihovoj školi, koja je inače treća najlepša škola na Balkanu, bude besprekoran.

Uoči audicije koja se danas održala u ovom primorskom gradu, ceo tim ove škole je kao dobrodošlicu priredio priredbu, gde je nastupio školski hor, ali i ostali talentovani učenici svih razreda.

Potpuna euforija nastala je kada se na vratima škole pojavila,muzička direktorka festivala Čarolija Leontina Vukomanović, koja nije krila oduševljenje i iznenađenje zbog činjenice koliko su mališani iz Bara talentovani. Ona je zajedno sa njima otpevala veliki evrovizijski hit, pesmu "Molitva" Marije Šerifović što je izazvalo opšte oduševljenje mališana.

Naredne audicije „Čarolije“ u Crnoj Gori održaće se:Bar, 18. 9. 2015. Dom kulture u 17hPodgorica, 21. 9. 2015. TC Bazar u 11hBudva, 22.09. 2015. O.Š. Stefan Mitrović Ljubiša u 11hNikšić, 23. 9. 2015. UD Zahumlje u 13hBijelo Polje, 24. 9. 2015. SD Nikoljac u 19hSve informacije o načinu prijave i učešću na festivalu možete saznati na zvaničnom sajtu našeg festivala www.carolija.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track