(VIDEO) BATINE UŽIVO: Kralj romske muzike pretukao trudnu devojku usred emisije!
Foto: Printscreen

Striprizeta ga prevarila, ali s kim...

(VIDEO) BATINE UŽIVO: Kralj romske muzike pretukao trudnu devojku usred emisije!

Pop kultura -
Niko, slučajno i namerno, izletilo da je spavao sa striptizetom, sadašnjom devojkom Nikolaea koja je trudna

Rumunski "kralj romske muzike" i milioner Nikolae Guta pretukao je svoju trudnu djevojku tokom televizijskog gostovanja koje je emitovan uživo, pošto je saznao da je spavala s njegovim pastorom.

Nikolae, kojeg smatraju legendom u svojoj zemlji, otac je desetoro dece iz veza sa pet žena. On je gostovao u emisiji sa bivšom suprugom Narcisom Gutom, njenim sinom Nikom i svojom sadašnjom devojkom Iuliom.

Niko, slučajno i namerno, izletilo da je spavao sa striptizetom, sadašnjom devojkom Nikolaea koja je trudna. Kada nije negirala, Guta je ustao, povukao je za kosu i počeo da je udara. Niko je rekao da je to uradio zbog načina na koji se pevač ponašao prema njegovoj mami dok su bili zajedno.

"Rugao se mojoj majci, a ja sam ti vratio. Iuliji se sviđam, rekla mi je da svratim kod nje i to se dogodilo. Šta da ti kažem?", rekao je Niku. Afera se navodno dogodila kada je Guta živio s drugom djevojkom Flori koja je također bila trudna i nosila njegovo 11 dijete. Veza sa Flori je završena nakon što je Nicolae prevario s Iulijom i nakon što je njihov snimak seksa objavljen u javnosti. Kada je to vidjela, Flori je otišla i abortirala što je Gutu teško palo. - To je najveća kazna koju sam ikada mogao dobiti - rekao je tada.

Guta je zaradio milione nakon što je prvi počeo izvoditi muzički stil poznat kao manele. Novac čuva na svom imanju jer ne veruje bankama, a poseduje luksuzne vile i stanove širom zemlje, kao i nakit vredan milione evra.

Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track