ČAROLIJIN KARAVAN U NOVOM SADU: Klinci iz srpske Atine oduševili žiri!

ČAROLIJIN KARAVAN U NOVOM SADU: Klinci iz srpske Atine oduševili žiri!

Pop kultura -
Već punih 10 godina se trudimo da mališanima širom regiona obezbedimo bezbrižno detinjstvo, ispunjeno jedinstvenom dečijom muzikom pisanom samo za njih

"Čarolijin" karavan je krenuo na sever. Prva stanica u Vojvodini bila nam je Novi Sad. Klinci i klinceze nadmetali su se pesmom pa su članovi žirija imali težak, ali i lep zadatak, da izaberu najbolje interpretacije pesama „Kao čokolada“, „Beži babarogo“, „Simpatija“, „Fizika i Matiš“... i drugih "Čarolijinih" hitova.

Već punih 10 godina se trudimo da mališanima širom regiona obezbedimo bezbrižno detinjstvo, ispunjeno jedinstvenom dečijom muzikom pisanom samo za njih. Moramo da se zahvalimo ljudima koji su nam pomogli da druženje sa mališanina prođe u najboljem redu.To nam uspeva zahvaljujući ljudima koji su već dugi niz godina uz nas.

Svi klinci koji žele da se predstave žiriju mogu to da urade na audicijama u:

- Zrenjaninu, 5. 10. 2015. u Kulturnom centru u 15h- Knjaževacu, 9. 10. 2015. u Domu kulture u 13h- Zaječaru, 10. 10. 2015. u Narodnom pozorištu u 11h- Boljevcu, 11.10.2015. u Kulturno obrazovnom centru u 11hZa ovaj lep jubilej organizatori su rešili da sve svoje Čarolijance obraduju jednom lepom novinom - interaktivnom android aplikacijom na kojoj svi mogu pratiti najnovije vesti sa festivala, gledati video-klipove, galerije slika, a oni koji žele mogu se prijaviti za naredne audicije.

Fotografijama koje upravo gledate prenosimo vam delić atmosfere, a opširniji izveštaj očekuje vas uskoro kroz emisiju Čarolija na najgledanijim televizijama u regionu, i na sajtu www.čarolija.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track