NA KRILIMA PESME: Audicija u Boljevcu pobedila kišu
Foto: Moja Tv

Čarolija

NA KRILIMA PESME: Audicija u Boljevcu pobedila kišu

Pop kultura -
Približava se i veliko superfinale a dečica iz Boljevca su danas pokazali svoj veliki talenat

Sačekalo nas je na stotine mališana koji su svojim talentom i nastupom bili spremni da izbore mesto. Treća stanica audicije Karavana Festivala Medela “Čarolija” bio je Boljevac i tako je zaokružen krug audicija u Timočkoj krajni.

Uprkos kiši koja je padala, mališani su se prijavili u velikom broju, spremni i istrajni do kraja. Sala Kulturno obrazovnog centra bila je prepuna, nije bilo ni jedno slobodno mesto, sva mesta su bila popunjena.

Pored hitova sa Festivala Medela “Čarolija” mogli smo da čujemo i neke od akutelnih svetskih i domaćih hitova koji su Čarolijanci izvodili na oduševljenje prisutnih i žirija.

Veliko Superfinale, kruna ovogodišnje 10. jubilarne Čarolije, biće 26. decembra 2015. godine u “Sava Centru” u Beogradu, gde će po prvi put biti izvedene i nove pesme. Naravno, pobednik će biti proglašen po glasovima stručnog žirija i publike. Festival nove dečije muzike Medela „Čarolija“ počeo je svoj život pre čitavih deset godina kao projekat entuzijasta okupljenih oko ideje da je neophodno iznova oživeti i popularizovati muziku za decu, novim kompozicijama i tekstovima prilagođenim njihovom uzrastu. U proteklih devet godina održavanja festivala, hiljade talentovane dece uzrasta od 3 do 14 godina, učestvovalo je u „Čaroliji“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track