FESTIVAL NOVE DEČJE MUZIKE: Audicija za hor Čarolija pun pogodak!
Foto: Pr

Prepun DKC

FESTIVAL NOVE DEČJE MUZIKE: Audicija za hor Čarolija pun pogodak!

Pop kultura -
Kako pored domaćih i stranih hitova dragi čarolijanci pevali su pesme koje su bili hitovi na Festivalu Medela “Čarolija” „Kao čokolada“, „Beži babarogo“, „Simpatija“, „Fizika i Matiš“

Audicija za Festival Nove Dečije Muzike Medela “Čarolija” održana je u prepunom Dečijem Kulturnom Centru Beograda. Sve je počelo oko 10 sati, kada su mališani u velikom broju pristigli na audiciju, zajedno sa roditeljima.Kako pored domaćih i stranih hitova dragi čarolijanci pevali su pesme koje su bili hitovi na Festivalu Medela “Čarolija” „Kao čokolada“, „Beži babarogo“, „Simpatija“, „Fizika i Matiš“… i mnoge druge na oduševljenje roditelja i prisutnih. Izgleda da su se naši Čarolijanci dobro pripremili, pošto su njihovi glasovi bili dobro navežbani, a treme skoro da nije bilo.

Veliko Superfinale, kruna ovogodišnje 10. jubilarne Čarolije, biće 26. decembra 2015. godine u “Sava Centru” u Beogradu, gde će po prvi put biti izvedene i nove pesme. Naravno, pobednik će biti proglašen po glasovima stručnog žirija i publike.Festival nove dečije muzike Medela „Čarolija“ počeo je svoj život pre čitavih deset godina kao projekat entuzijasta okupljenih oko ideje da je neophodno iznova oživeti i popularizovati muziku za decu, novim kompozicijama i tekstovima prilagođenim njihovom uzrastu. U proteklih devet godina održavanja festivala, hiljade talentovane dece uzrasta od 3 do 14 godina, učestvovalo je u Medela „Čaroliji“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track