ANĐELINA ISKRENO O BRAKU DA BREDOM: Nije tako savršen kao na slikama!
Foto: Printskrin Instagram

Imaju problema

ANĐELINA ISKRENO O BRAKU DA BREDOM: Nije tako savršen kao na slikama!

Pop kultura -
Svaki par ima probleme, pogotovo kada je reč o braku. Ništa nije savršeno, pa ni mi

Anđelina Džoli popularna holivudska glumica u intervjuu za „Vog” otvoreno je pričala o svojoj deci, odnosu sa njima, ali i sa problemima koje ima sa Bredom Pitom.Bred i Anđelina, jedan od najpoznatijih holivuskih parova, žive raskošnim životom, sa svojih šestoro dece često deluju kao savršeno skladna porodica. Ipak, nijedan odnos nije tako savršen i ne može se suditi samo po fotografijama iz magazina i editorijalima.

Popularni par upravo je snimio film „By the sea” , a radi se o bračnom paru koji živi na Malti i pokušava da spase svoj brak. Jedno od pitanja koje je bilo upućeno gospođi Pit-Džoli povodom filma, bilo je i da li je ovo autobiografska priča nje i njenog supruga, na šta je glumica odgovorila da svaki par ima neke probleme.

"Nije reč o autobiografskom delu, ali jasno je da svaki par ima probleme, pogotovo kada je reč o braku. Ništa nije savršeno, pa ni mi. Ipak, u ovom filmu smo samo profesionalnci koji su se potrudili da na najbolji način dočaraju ovu priču", objasnila je Anđelina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track