UB OBARA REKORDE: Čarolija audicija za talente trajala 8 sati!
Foto: Mojatv

Bravo

UB OBARA REKORDE: Čarolija audicija za talente trajala 8 sati!

Pop kultura -
Deca su bila vesela, i radosna, bio to jedan pravi spektakl koji je trajao skoro do u noć

Karavan Festivala Medela Čarolija u Ubu napravio fenomenalnu audiciju, na koju se prijavilo na stotine mališana, audicija je trajala punih osam sati.

Predsednik opšitine Darko Glišič Ub je pristustvovao otvaranju audicije karavana Festivala Medela Čarolija. Kao i svake godine, pa i ove u Ubu karavan Festivala Medela Čarolija, dočekalo je fenomenalno raspoloženje i prepun amfiteatar OŠ “Milan Munjas”. Deca su bila vesela, i radosna, bio to jedan pravi spektakl koji je trajao skoro do u noć.

Mi smo se potrudili da uz proizvode Zlatiborca, Medele štrudilica, i Imlek mlekce napravimo fenomenalnu atmosferu. Ekipa Medela Čarolije se sjajno provela.

Klinci i klinceze nadmetali su se pesmom pa su članovi žirija imali težak, ali i lep zadatak, da izaberu najbolje interpretacije pesama „Kao čokolada“, „Beži babarogo“, „Simpatija“, „Fizika i Matiš“… i drugih “Čarolijinih” hitova.Već punih 10 godina se trudimo da mališanima širom regiona obezbedimo bezbrižno detinjstvo, ispunjeno jedinstvenom dečijom muzikom pisanom samo za njih. Moramo da se zahvalimo ljudima koji su nam pomogli da druženje sa mališanina prođe u najboljem redu.To nam uspeva zahvaljujući ljudima koji su već dugi niz godina uz nas, a to su naši sponzori – “Zlatiborac” jer zdrava hrana važna za zdravlje dece.

Veliko Superfinale, kruna ovogodišnje 10. jubilarne Čarolije, biće 26. decembra 2015. godine u “Sava Centru” u Beogradu, gde će po prvi put biti izvedene i nove pesme. Naravno, pobednik će biti proglašen po glasovima stručnog žirija i publike. Festival nove dečije muzike Medela „Čarolija“ počeo je svoj život pre čitavih deset godina kao projekat entuzijasta okupljenih oko ideje da je neophodno iznova oživeti i popularizovati muziku za decu, novim kompozicijama i tekstovima prilagođenim njihovom uzrastu. U proteklih devet godina održavanja festivala, hiljade talentovane dece uzrasta od 3 do 14 godina, učestvovalo je u Medela „Čaroliji“.

Naši sponzori su pripremili slatke užitke, te su čarolijanci grickali Medela štrudlice, pili Imlek mlekce i uživali u Zlatiborac delikatesima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track