BRED PIT OTKRIO DA GA PALI ŽENSKA DOMINACIJA: Uživam kad mi Anđelina naređuje!
Foto: AP

Holivudski tračevi

BRED PIT OTKRIO DA GA PALI ŽENSKA DOMINACIJA: Uživam kad mi Anđelina naređuje!

Pop kultura -
Iznenadio sam se koliko sam uživao u tome da mi Anđelina naređuje i kad je šefica. Bilo je jako seksi, rekao je holivudski glumac

Bred Pit često ističe koliko voli svoju suprugu Aneđlinu Džoli, a ali sada je otkrio nove detalje iz njihovog ljubavnog života. Naime, poznati glumac voli da sluša svoju ženu i uživa kada mu ona naređuje.

"Iznenadio sam se koliko sam uživao u tome da mi Anđelina naređuje i kad je šefica. Bilo je jako seksi", rekao je Bred. Sa suprugom je glumio u filmu “Uz more”, koji je ona režirala, a to ime je drugi zajednički film. Njih dvoje su pre toga radili na filmu "Gospodin i gospođa Smit", kada su se upoznali i započeli svoju romansu. Pit je takođe rekao da je celo iskustvo snimanja novog filma bilo lepo jer je njihovo šestero dece bilo s njima na setu.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Svako veče smo bili s njima i atmosfera je bila baš porodična. To nam se svima jako svidelo", rekao je gluac. "Uz more" je film o nesrećnom bračnom paru, a Bred i Anđelina kažu da su oni mnogo srećniji u svom stvarnom životu i braku.

"Naravno da nemamo savršen brak, svađamo se i imamo problema kao i svaki par, ali ipak funkcionišemo dobro", priznala je Anđelina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track