ZORANNAH O SVOM FENOMENU: Ne pijem, ne pušim i ne skidam se gola kao oni na Farmi! VIDEO
Foto: Printskrin Instagram

Tinejdžeri traže moje savete

ZORANNAH O SVOM FENOMENU: Ne pijem, ne pušim i ne skidam se gola kao oni na Farmi! VIDEO

Pop kultura -
Promovišem da ne treba da žena nosi dekolte do pupka, kratku suknju sa šljkokicama. Žena može da bude seksi u nečemu što je opušteno, a ne ono što promovišu pevaljke, kaže blogerka

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, modna blogerka sa 270.000 pratilaca samo na Instagramu, koja je na ovogodišnjem Sajmu knjiga jedna od najprodavanijih autora, kaže da ona nije književnica, nego modna blogerka koja daje savet tinejdžerkama kako da prevaziđu svoje probleme.

"Devojkama dajem savete o kozmetici, šta da obuku, kako da prebrode raznorazne probleme. Mene život nije mazio, nemam nijednog roditelja, prošla sam razvod roditelja. Tinejdžeri misle da je njihov problem najgori i ono što ja njima dam jeste savet da to što sad izgleda tragično, za nekoliko godina biće smešno. Naravno da sa 13 godina izgleda razvod roditelja strašan, ali kada u 20. izgubite jednog roditelja, onda mislite samo neka je tu, da ga viđam", rekla je Zorannah.

"Ne govorim o Barbi stajlu i lagodnim životu, ne mislim da se novcem može kupiti sreća. Odrasla sam u srednjoj klasi, moja majka je radila tri posla. Naučena sam da se radi, ali da li ću da sedim u kancelariji ili da se bavim modom, to je moj izbor. Od svoje 21. godine zarađujem sama. Završila sam fakultet, ne pijem, ne pušim, ne skidam se gola kao oni na Farmi... Promovišem da ne treba da žena nosi dekolte do pupka, kratku suknju sa šljkokicama. Žena može da bude seksi u nečemu što je opušteno, a ne ono što promovišu pevaljke. Ne vaspitavam ja decu, nego im sam samo tampon zona između roditelja i dece, koja ne smeju sve ih pitaju. Nisam ja edukator", rekla je Zorannah

"Nisam pala sa Marsa i napisala knjigu. Moja knjiga je o modi, a ne štivo za lektiru. Svi blogeri su napisali knjigu o onome što najbolje znaju. Nikada nisam sebe zvala književnicom i ne očekujem nikakvu nagradu. Napisala sam knjigu koja ima mnogo malih saveta, malo teksta, sa puno slika, u kojoj se može naći svaka tinejdžerka. I ne pričam o stvarima koje nemam pojma, nego kako da se ta osoba obuče, našminka, kako da reši problem u glavi i to na osnovu svog iskustva, na osnovu stvari koje sam prošla", rekla je modna blogerka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track