DŽORDŽ KLUNI POSTAJE OTAC: Amal u trećem mesecu trudnoće
Foto: Fonet

Desilo se

DŽORDŽ KLUNI POSTAJE OTAC: Amal u trećem mesecu trudnoće

Pop kultura -
Amal Alamudin je atraktivna advokatica nalazi se u trećem mesecu trudnoće, ali kako je vitke građe, na njoj se to još uvek ne primećuje.

Holivudski glumac, prema pisanju stranih medija, veoma je privržen svojoj supruzi, ali otkad su saznali za lepe vesti, Džordž je postao još brižniji.

Kako navodi izvor blizak redakciji tabloida, Džordž je veoma zabrinut za tok trudnoće svoje supruge i boji se potencijalnih komplikacija. Redovno kontroliše njenu ishranu, jer misli da bi trebalo da unosi više kalorija, iako se pretežno zdravo hrani. Poznati par još uvek se nije oglasio povodom ovih glasina, ali očekujemo da će i oni dati izjavu u vezi sa ovom temom i konačno potvrditi ove lepe vesti.

"Džordž i Amal već godinu dana rade na bebi i konačno im se ispunio san. Oni još ne žele da šire tu lepu vest i za to bukvalno znaju samo njihova porodica i najuži krug prijatelja. Međutim, pošto je reč o svetskim ličnostima, to ne može dugo da se drži u tajnosti. Kluni je presrećan što će postati tata", rekao je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track